2016. március 14., hétfő

Crvena Zvezda - HK Partizan 5:3 (play-off, 2. mérkőzés)

Az ArenaSportnak innen üzenném, hogy a kedves mamájukkal szórakozzanak és lesznek szívesek rendszeresen frissíteni az online TV-programot. Főleg, ha valamit élőben közvetítenek.

Az ArenaSport 2-re ígérték be a mérkőzés közvetítését, de a csatorna honlapján nyoma sem volt a semminek. Már elkezdődött a meccs - a sportuzivo.tv közvetített -, amikor kíváncsiságból rákerestem az ArenaSport 2 egyik streamjére.
Igen, közvetítették a meccset.

Amúgy meg tökmindegy volt, hogy ArenaSport 2 vagy sportuzivo.tv, mert olyan hulladék volt a netem megint, hogy egyiket sem tudtam nézni. Az elejéből sikerült elcsípnem pár pillanatot, itt vannak a screenshotok.





A meccs többi részét beszámolók, továbbá Szurkolótárs szíves (életmentő) részletei alapján raktam össze. Az első gólt a vörösök szerezték az első harmad közepe táján. Filipović nem sokkal később egyenlített (1:1), majd Brkušanin megszerezte a vezetést. 2:1 lett az első rész vége.
A Zvezda a második harmad elején kiegyenlített (2:2), utána kihasználtak egy emberelőnyt és újra vezettek (3:2). Zsukovnak sikerült kiegyenlítenie (3:3), de a harmad végén a Zvezda újra visszaszerezte a vezetést (4:3).
A harmadik harmadban a két csapat már masszívan fojtogatta egymást. Támadtunk, próbáltunk kiegyenlíteni, ehelyett a Zvezda a harmad 9. percében megszerezte az 5. góljukat. Továbbra is végig támadtunk, de nem sikerült újabb gólt szereznünk.
Folytatás pénteken, 17:30-tól.
Vannak még képek:

(kép: hockeyserbia.com)



(képek: Facebook/Savez hokeja na ledu Srbije)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése