2016. március 13., vasárnap

Metaloplastika - RK Partizan 27:26 (szuperliga, 17. forduló)

Egy kérdéssel kezdeném: ki volt az, aki ezt így komolyan gondolta? (És még fel is töltötte?)
Ezekből a jelentésekből szoktam összetákolni a kézilabdás blogposztokat. Ha már ez is ilyen iszonyat gyászos, akkor mégis hogy tudják meg a szurkolók, hogy milyen volt a mérkőzés, miután egyetlen sportmédiára sem számíthatunk, csak a szövetség kézzel írt, majd mobillal lefotózott és feltöltött jelentéseire?
Mindegy, letöltöttem és sikerült nagyjából olvashatóra élesíteni, hála neked GIMP Image Editor. De el tudom képzelni, hogy akik telefonról próbáltak hozzáférni, azok hogy anyázhattak.
Egy rohadt góllal kaptunk ki, a legeslegutolsó percben.
Az első félidő nagy részében vezettünk. Nem sokkal, legfeljebb egy góllal, aztán a végén kezdte átvenni a vezetést a hazai csapat, de folyamatosan ott lihegtünk a nyomukban. 15:15 volt az állás a félidő legvége előtt, amikor valószínűleg pont a dudánál a hazaiak bedobtak egy gólt. (16:15)
A második félidő nagyjából ugyanúgy telhetett, mint az első. Kiegyenlítettünk, aztán hol az egyik csapat vezetett, hol a másik, mindig csak egy góllal.

Két nekidühödött gigász csatája. Valószínűleg hatalmas küzdelem folyhatott a pályán, ilyenkor sajnálom, hogy nem közvetít senki.

A vége is ugyanaz lett, mint az első félidőben. 26:26 volt az állás 3 perccel a vége előtt, és a Metaloplastika a legeslegutolsó percben még bepasszírozott egy gólt és már biztosan nem volt idő kiegyenlíteni.
A mérkőzésen hárman is hat gólt lőttek: Nemanja Živković, Mihajlo Radojković és Igor Mršulja. 2-2 gólt szerzett Stevan Sretenović, Lazar Kukić és Ivan Popović, 1-1 gólt pedig Mijat Perunčić és Živan Pešić.
Képek a meccsről:




(képek: srls.rs)

Tabella majd később lesz, egy mérkőzés még hátravan jövő hét szerdán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése