2015. február 11., szerda

Hóközi kiárusítás

Friss a hír, mint a gyöngyharmat: állítólag Škuletić is elhagyja a csapatot, most már tényleg. A sportskacentrala.com oldal egy informátorra hivatkozva hozta a hírt, hogy az orosz Lokomotivval folynak tárgyalások. A mozzartsport.com a vételárat is megemlítette, állítólag 4 millió eurót kínálnak az oroszok mindenki kedvenc montenegróijáért. Az oroszok nem erősítették meg, igaz, nem is cáfolták az értesüléseket. A Partizan részéről mélyen hallgat mindenki.

Hogy az Isten rohassza rá az eget az összes felelősre. Mindenkire, az összes korrupt disznóra, aki keni a felelősséget a másikra. (Hallja, Mr. Ćirić?...) Nem adunk el játékosokat, peeeersze. Direkte a vezetőedző kérésére. Azóta már lapátra tettétek Fofanát, Lazović lelépett, Škuletić meg most készül. Mindezt 10 nappal a bajnokság kezdete előtt. Pillanatnyilag van összesen kettő, azaz 2 db csatára a Partizannak: Kojić, és Šaponjić, utóbbi még 18 éves sincs. Komolyan gondolták a tisztelt urak odafenn, hogy ÍGY fogunk kiállni a bajnokság kezdetére? Ja, közben meg ott van még Marko Nikolić eltiltása is, vagyis március közepéig egészen biztosan nem ülhet le a kispadra.
Ki a felelős ezért? Ki vagy kik hagyták, hogy így szétbarmolják a csapatot? Kinek áll ez érdekében és mit akar ezzel elérni (a nyilvánvaló mellett)? Ki az a mocskos áruló, aki beférkőzött a csapat vezetőségébe? És a többiek miért hagyják, hogy bomlassza azt a keveset, ami még van?
Megannyi kérdés, amire úgyse fogok választ kapni, csak jól felhúzom rajtuk magam.

És ha eddig nem kaptál dührohamot (vagy nem fakadtál sírva), akkor itt ez a videó.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése