2015. január 31., szombat

Átigazolási hírek

A futballcsapat leigazolta a bolgár válogatott hátvéd Ivan Bandalovskit. A 29 éves játékos a sérült Vulićevićet hivatott helyettesíteni.

(kép: partizan.rs)

Bandalovskinak nem volt érvényben lévő szerződése, így a csapatnak nem kellett érte fizetnie. (Egyes pletykák szerint már fél éve nem játszott egyetlen csapatnál sem.) Másfél évre szerződött a Partizannal.

***

Ami a többieket illeti: Danko Lazović elhagyta a Partizant. A csatár Kínából kapott ajánlatot és úgy döntött, hogy elfogadja. A törökországi edzőtáborból egyenesen Ázsiába utazott.
Danilo Pantićot is eladta a csapat, az ifjú középpályást végül megvette a Chelsea, és egyből kölcsön is adták a holland Vitesse-nek. (900 000 euróról szólnak a pletykák, sem megerősíteni, sem megcáfolni nem voltak hajlandók.)

***

Az új vezetőség alatt még meg sem melegedett az elnöki fotel, a szardobálás már el is kezdődött. Milorad Vučelić tett egy pikírt nyilatkozatot a mozzartsport.com-nak, mely szerint nem érti, mit van úgy oda Marko Nikolić (a tréner két napja fakadt ki szintén a mozzartsportnak, miután a felkészülési mérkőzések finoman fogalmazva sem voltak eredményesek), hiszen az elnökség az edző kérésének megfelelően nem adott el senkit (sic!!!), mi több, kifejezetten Nikolić kérésére utasították vissza a Lille közel hárommilliós ajánlatát Škuletićért, illetve az Anderlecht szintén soknullás felkérését Ćirkovićért.

Emellett Vučelić még Pantićra is ráhúzza a vizes lepedőt. Őszinte leszek: fogalmam sincs, miért gondolja, hogy egy 18 éves kölyök komoly és érett döntést tud hozni egy olyan helyzetben, ami még egy sokat tapasztalt, több csapatot megjárt, rutinos öreg rókának se lenne egyszerű.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése