2015. január 3., szombat

Mindenféle hírek

Fofana távozhat a Humska utcából. Meg nem erősített hírek szerint az elefántcsontparti játékos iránt Kínából érdeklődnek. A pletykák arról szólnak, hogy Fofanát egyelőre csak kölcsönadnák, de ha beválik, akkor akár adásvételről is szó lehet.

Ne legyen igazam, de rohadtul vissza fog még ütni, hogy elvesztegetünk egy ekkora tehetséget.

***

Alig választották meg az új elnökséget, az elnök, Zoran Popović állítólag már össze is rúgta a port Ljubiša Tumbaković-tyal és Dragan Ćirić-tyel. Az apropó Marko Nikolić volt, illetve az ő maradása avagy menesztése. A Blic értesülése szerint a Tumbaković-Ćirić duó forszírozta Ivan Tomić kispadra ültetését, míg az elnök kiállt Marko Nikolić mellett. Egyesek szerint ez a történet azért is különösen tragikus, mert Nikolić edző Tumbaković mellett lobbizott az elnökválasztás idején.

***

Milenko Tepić nem fog tudni pályára lépni holnap a Cedevita ellen. Hálistennek nem komoly a sérülése, ténylegesen egy brutális izomgörcsnél több nem történt. A probléma csak az, hogy nincs igazán senki, aki helyettesítse, ráadásul a holnapi meccstől függ, hogy továbbjutunk-e az Adria Liga rájátszásába.
Emlékeztetőül: holnap 17:00 órától játszik a Partizan a Cedevitával. A SportKlub 1 élőben közvetíti.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése