2015. január 1., csütörtök

Újévi hírösszefoglaló

A futballcsapat vezetősége rámozdult Mijat Gaćinovićra. Nem ez az első eset, hogy a Vojvodina játékosát megkörnyékezik, az új elnökség viszont eltökélte, hogy megszerzi a fiatal játékost. Állítólag a top jelöltek közé sorolták, akiket mindenáron le akarnak vadászni a téli szünetben.
Egyelőre egyik fél sem nyilatkozott a dologról.

***

A csapatvezetőség ezen kívül megerősítette, hogy Marko Nikolić fog a továbbiakban is a Partizan kispadján ülni. Megerősítették még, hogy Petar Škuletić részére valóban "csábító ajánlat" érkezett a Lille-től, de az új vezetőség egyöntetűen visszautasította az ajánlatot. Azzal magyarázták, hogy az anyagi nehézségek ellenére most elsősorban azt szeretnék, hogy legyen a csapatnak egy stabil alapja, amire építeni lehet.

***

A mozzartsport.com oldalán itt lehet szavazni arról, hogy melyik volt az év legnagyobb pillanata.

***

Nagyon úgy néz ki, Milenko Tepić csak egy brutális izomgörcsöt kapott a legutóbbi edzésen. Azzal együtt továbbra is kérdéses, hogy tud-e a Cedevita ellen játszani.

***

A mozzartsport.com itt és itt csinált egy összeállítást a kosárlabdacsapat nagy pillanataiból. Az első linken csak fotókkal, a másodikon videókkal.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése