2015. január 22., csütörtök

HK Partizan - Szolnoki Tisza Volán 8:5

Hogy az Isten verné nyakon egy gigaméretű villámmal azt a sok illetékest, aki nagy ívben szarik a szerb jégkorongbajnokságra, hogy megint az internet legmélyebb bugyraiból kell előkotorni ennek a meccsnek az eredményét, meg a részleteket. Külön szégyen, hogy a szerb jégkorongszövetség honlapján is csak hellyel-közzel vannak fenn a mérkőzések jegyzőkönyvei.
A szentségit, ha már sikerült újraindítani a jégkorongligát,  legalább adjátok meg a módját! Tiszteljétek annyira a játékosokat (és a szurkolókat), hogy beszámoltok minden mérkőzésről! (És nem, nem két hét múlva, hanem azonnal.)

Amit sikerült kihámozni: a 11. percben született az első gól, ráadásul a szegediek lőtték, de itt véget is ért az örömködés. Brkušanin emberelőnyben egyenlített a 17. percben (1:1), Janković három perc múlva meg is szerezte a vezetést (2:1), majd a gőzhenger legázolta a Tisza Volánt. Milovanović (3:1, 23. perc, emberelőnyben), Brkušanin ismét (4:1, 25. perc). A 35. perc hozott egy új szegedi gólt (4:2), de emberelőnyben voltak. Aleksa Luković válasza a 44. percben jöt (5:2, emberelőnyből), Brkušanin triplázott (6:2, 46. perc). Itt becsúszott két szegedi gól az 50. és az 53. percben (utóbbinál emberhátrányban voltunk). Aztán 3 perccel később még mindig emberhátrányban voltunk, de Milovanović szerzett egy gólt (7:4), majd a biztonság kedvéért 2 perc múlva még egyet (8:4). A hajrában még lőtt egy gólt a Szeged, de a tényt, hogy GYŐZTÜNK, nem befolyásolhatta.

A bajnokság jelenlegi állása*
1. Beostar 17 pont
2. HK Partizan 10 pont
3. Szegedi Tisza Volán 10 pont
4. CZ 3 pont
5. HK Vitez 2 pont
6. Novi Sad 0 pont

* Baromi nehéz megmondani, hogy hány forduló után, mert van, aki már 7 meccset lejátszott, és van olyan, aki még csak egyet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése