2015. február 3., kedd

Egy jó és egy rossz hír

Kezdem a rosszal.
Đorđe Gagić elhagyja a Partizant. A játékos állítólag a ma esti edzésen kérte, hogy szüntessék meg a csapattal a szerződését. Részletek nincsenek, Gagić mindenesetre a mai naptól nem fog járni a csapat edzéseire.

A jó hír az, hogy a futballcsapathoz új játékos érkezett Gregor Balažić személyében. A muraszombati (Szlovénia) születésű középhátvéd az értesülések szerint másfél évre írt alá a Partizanhoz. Részletek még itt sem ismertek.

Update:
Extra különkiadás.
Vojislav Stanković állítólag aláírt az Inter Bakuhoz.
(No comment.)

Update 2:
A Partizan a Facebookon egy szűkszavú posztban megerősítette, hogy Gagić - anyagi okok miatt - valóban elhagyta a csapatot. A közösségi oldalakon hihetetlen sárdobálás indult meg, a szurkolók nem leplezik a dühüket és csalódottságukat, ráadásul az üzengetés is megindult. Megjelent ugyanis egy homályos üzenet, állítólag Saša Pavlović Instagramján (ami azóta bejárta oda és vissza a teljes internetet), amelyben az egykori NBA-játékos elég egyértelműen állást foglal a Gagić körüli eseményekről.
Én ettől mind elhatárolódom. A sárdobálás gusztustalan. Ilyen szintre nem süllyed le az ember. Ha tudja az igazságot, azért, ha meg nem, akkor azért.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése