2015. február 13., péntek

A nap képe - Petar Škuletić első napja a Lokomotivnál

(kép: Twitter/fclm_official)


Itt megjegyezném: az oroszok profizmusa elképesztő. Ezúton is millió puszi a teljes PR/kommunikációs részlegüknek, mert ilyen színes-szagos, temérdek képpel, online, élő videókonferenciás közvetítéssel általában a menő nyugati klubok szokták kényeztetni a szurkolóikat. Az még csak hagyján, hogy az összes, de tényleg az ÖSSZES közösségi médiafelületet (Facebook, Twitter, Instagram) elárasztották Petar Škuletić-tyel, de mire az ámuló szurkoló felkaparta az állát a padlóról, már be is jelentették, hogy péntek este, itteni idő szerint 19:30-tól Škuletić élőben fog bemutatkozni és válaszolni a szurkolók kérdésreire, és természetesen az egészet streamelik a csapat saját Youtube-csatornáján.
Ja, és az orosz szurkolók (már amennyit sikerült kihámozni a kommentekből) kifejezetten barátságosan és örömmel fogadták Škuletićet. A videókonferencia teljes anyaga természetesen elérhető a Youtube-on, sőt, a csapat honlapján nem sokkal később meg is jelent egy kivonatolt, írott változata.
Ezúton üzenem az összes illetékesnek, hogy hidrogénezett cicababák helyett inkább profi PR-menedzsereket alkalmazzanak. Ja, meg profi csapatvezetést is. Köszi.
Itt pedig a videókonferencia. A lényegi történés úgy nagyjából 10:00 körül indul.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése