2015. február 4., szerda

Hírek

A Gagić körüli botrány nem akar csendesülni. A kosárlabdacsapat kiadott egy pikírt, személyeskedéstől sem mentes nyilatkozatot. Az érintett mélyen hallgat. A pletykák arról szólnak, hogy Gagić jogi lépést tervez, hogy megkaphassa a csapattól a hiányzó fizetését. Ezen kívül mindenki csak találgat.

Drága Kosárlabdacsapat,
Nagyon szeretlek Titeket. Számtalan csodálatos, fantasztikus pillanatot adtatok már nekem. Nemcsak nekem. Gagić-tyal és nélküle. Nagyon kérlek Titeket, ilyen gusztustalan nyilatkozatot soha többé ne adjatok ki. Teljesen mindegy, hogy mi volt a valódi ok, amiért Gagić a távozás mellett döntött. Teljesen mindegy, hogy ezen kívül mit mondott és mit akar csinálni. Tudnotok kell, hisz nem vagytok vakok, hogy a szurkolók között elszabadult a pokol. A Ti dolgotok az lenne, hogy csitítsátok a botrányt, nem az, hogy még rátegyetek egy lapáttal. Vannak dolgok, amik nem tartoznak a nyilvánosság elé. Egymás közt simán lehet anyázni, de nagy nyilvánosság előtt, pláne hivatalos sajtóközleményben szigorúan tilos. Tartsuk tiszteletben egymást annyira, hogy nem generálunk médiaháborút az egyébként is nagy cirkuszból. Teljesen felesleges a klub nem kevés ellenségének táptalajt adni a további áskálódáshoz. Akármennyire fájdalmasnak vagy dühítőnek is érzitek a történteket, a felelősségetekről nem szabad megfeledkezni.

Tisztelettel,
egy végtelenül elkeseredett szurkoló

***

Gregor Balažić immár hivatalosan is a Partizan játékosa. Megvolt a sajtótájékoztató, a játékos a 6-os számot kapta.

(kép: Facebook/Fudbalski klub Partizan)

***

Ivan Bandalovski bemutatkozott a futballcsapatban. A Partizan ma a Sinđelić csapatával játszott felkészülési mérkőzést. 5:0-ra győztünk. Gólszerzők: Radulović (öngól) 15., Ninković (11-es) 41., Kojić 56., Marinković 59., Šaponjić 67.

(kép: Facebook/Fudbalski klub Partizan)

***

Pantić körül is kavarog a balhé. Legutóbb az volt, hogy elviszi a Chelsea, ezek után a Partizan állítólag mesés szerződést tolt elé, amit Pantić visszautasított. Pillanatnyilag az van, hogy a középpályás nem utazik vissza a csapattal Belgrádba a törökországi edzőtáborból.
Marko Nikolić nyilatkozott ezzel kapcsolatban a hotsport.rs-nek. Elmondta, nagyon sajnálja, hogy Pantić-tyal így alakultak a dolgok, de a középpályás már azelőtt kiesett a csapatból, hogy ő (mármint Nikolić) odakerült volna, mert már akkor egy hathónapos eltiltást kapott. Nikolić szerint Pantićnak az lenne a legjobb, ha még legalább két szezont lehúzna a Partizannal, és nem nagycsapatok kölcsönadásától kellene függenie. Hozzátette: ezt a döntést Pantić szülei és menedzsere hozták - éreztetve, hogy a játékosnak vajmi kevés beleszólása volt a saját sorsába.

***

Az Adria Ligában Milan Mačvan lett január hónap játékosa.

(kép: Facebook/ABA Liga)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése