2015. február 14., szombat

Ivan Šaponjić: eladva

Brávó, seggfejek. Ez az. Árusítsátok ki a csapatot. Adjátok el az összes csatárt, középpályást, sőt, adjátok el a gyepet is, meg a kispadot is a seggünk alól. Adjátok el a kölyökjátékosokat is. Mi az nekünk?...
A blic.rs hozta a hírt, hogy Lazović és Škuletić után a 17 éves Ivan Šaponjićot is eladta a Partizan. A vevő az Anderlecht, a vételár 1,2 millió euró. Egyetlen feltételt szabott a klub: a még kiskorú játékosnak 10 mérkőzést le kell játszania a csapat színeiben a tavaszi szezonban, utána mehet Isten hírével.
Gratulálok. Remek munka. Ti rohadt, korrupt seggfejek, kapkodtok össze-vissza, teljes a káosz. Így akartok bajnokságot nyerni, hogy van összesen 1 azaz egy darab csatárunk, Kojić? Marko Nikolić kétségbeesetten tárja szét a karját az újságíróknak, neki az égvilágon semmi beleszólása nincs a dolgokba, a vezetőség viszont egyértelműen rajta fogja elverni a port. Nyilatkozni senki sem hajlandó, az elnökség tagjai rébuszokban beszélnek, ha egyáltalán megszólalnak, a legrohadékabb politikusok is megirigyelhetnék őket. Azt felfogtátok, ti férgek, hogy ez milyen hatással lesz a játékosokra, a csapatmorálra? És már most előre hallom a szemforgató, álságos, negédes mosollyal előadott nyilatkozatokat, hogy nem az elnökség dolga a gólok szerzése, erről a játékosok és az edző tehetnek, igaz, drága Vučelić úr, hogy az Isten rohasztaná magára az eget?!... És mindannyian tudjuk, hogy a fejétől bűzlik a hal és erre az egészre ki adta az utasítást. Ne, drága Tumbaković úr, ne nézzen félre. Maga a főnök. Maga felel ezért az egészért, a patkány seggnyalóival együtt.
Kívánom, hogy derüljön fény az összes disznóságukra és sodorja el magukat egyszer és mindenkorra a szurkolók haragja. Továbbá jöjjön végre egy professzionális vezetőség, üzletemberekkel és ne noname senkikkel, haverokkal, ismerősökkel és hűbéresekkel. Muszáj, hogy profi klub legyünk, különben továbbra is csak messziről integethetünk az európai kupaszereplésnek.

Update: Zoran Popović elnök persze glatt letagadta az egészet a hotsport.rs-nek. Viszont kiderült, hogy a klubnak már öt éve húzódó tartozásai vannak az adóhatóság felé (legalábbis ennyit vallott be az elnök, és ki tudja, mennyi olyan van, amiről nem is beszélnek), a zemuni sporttelepen pedig már jelzálog van. Ja, és persze Popović egészen biztos abban, hogy megnyerjük a bajnokságot.

Rohadtul fáj ilyet mondanom, de ezek után nem akarom, hogy megnyerjük a bajnokságot, ugyanis ez igazolná ennek a mocskos rablóbandának a további működését és folytatnák a csapat lerablását. Hogy takarodnának mindannyian a sittre.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése