2014. december 26., péntek

Hírek futballberkekből

Tisztújítás volt a csapat elnökségében. Az eddigi elnök, Dragan Đurić leköszönt, a közgyűlés pedig - állítólag - egyhangúlag Zoran Popovićot választotta meg az új elnöknek.

(kép: Facebook/Fudbalski klub Partizan)

Alelnököknek megválasztották Ljubiša Tumbakovićot, Milorad Vučelićet és Vojislav Nedićet. Tumbaković felelős a sportügyekért, Vučelićé lett a kommunikáció és a média, Nedić pedig a vezetőség jogi szakértője.
Az elnökség további tagjai: Milomir Gligorijević, Milan Obućina (a Partizan Sportszövetség főtitkára), Srđan Cekić (a Szerb Postatakarékbank elnöke), Ivan Maričić, Dragan Bjelogrlić (színész), Nenad Janković, dr. Dragan Veljović és Vladimir Vrbaški.
A klub főigazgatójájul a 28 esztendős Miloš Vazurát választották, aki idáig az Igazságügyi Minisztériumban dolgozott. A sportszakosztályvezető Dragan Ćirić lett.
A szurkolók finoman fogalmazva sincsenek elájulva az új vezetőségtől, egyesek már temetik a csapatot, a Grobarski Trash Romantizam kreatívjai az alábbi képpel fejezték ki az ellenérzéseiket:

(kép: Twitter/RetroPFC)

***

Összeült a Szerb Futballszövetség, hogy megvitassák a Novi Pazar elleni mérkőzésen történteket. A fegyelmi bizottság Marko Nikolićot három hónapra (!!!) eltiltotta a kispadtól és további 300 000 dinár büntetés befizetésére kötelezték. A három hónapos eltiltás 2014. december 11-től érvényes.

Azért, mert fejbedobták petárdával?
Idióták.

***

Egyes hírportálok már tényként közölték, hogy Stefan Babović, a Partizan egykori, a Voždovac jelenlegi játékosa visszatérhet a Humska utcába. Állítólag Marko Nikolić kifejezett kérésére jönne. Részletek nincsenek, de a hírek szerint a játékos a Facebook-profilján említette a dolgot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése