2014. augusztus 8., péntek

Epilóg a Trajković-sagához

Van itt egy interjú Marko Nikolić-tyal erről az egészről. Nem vállalkozom arra, hogy lefordítom (egyelőre), a lényege: a vezetőedző megerősítette, hogy a hátvédet gyakorlatilag kitették a csapatból. Annyit mondott: a Razgrad elleni piros lappal Trajković átlépte a határt.

Részleteket továbbra sem mondott, néma csend van arról, hogy voltak-e előzmények, volt-e már korábban is szankció, miért kapott a védő a temérdek fegyelmi vétség ellenére továbbra is bizalmat, satöbbi satöbbi.

A tréner hozzátette, nem akar részt venni Trajković "nyilvános keresztre feszítésében", azt még elmondta, nem akarja a BL-vereséget és kiesést teljes mértékben a védőre testálni.

Ez amúgy is rohadtul sportszerűtlen lenne, de ez csak az én véleményem. Trajković olyan, amilyen, de nem miatta estünk ki. Remélem, drága Nikolić úr, magának is tetszett egy kis önkritikát gyakorolni, legalább egy kicsit.
Ja, és izé, ugye a többi kérdésemre is tetszik majd válaszolni, ugye. 

Köztünk szólva: nesze semmi, fogd meg jól. Tipikusan az az interjú, amikor muszáj kiállni a nyilvánosság elé és mondani valamit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése