2014. augusztus 21., csütörtök

Andrija Živković - eladva (?)

Marhául nem jó hírek itt pont a nemzetközi találkozó előtt, de most kellett pár híroldalnak belengetnie, hogy a Partizan eladta Živković összes jogát - eladásit, megvételit, miegyebet - egy Pini Zahavi nevű izraeli ügynökségnek.

Csak úgy mellékesen: az egykori Partizan-játékos Lazar Marković átigazolása mögött is ők álltak a pletykák szerint, a csatár a Benficából került pár napja a Liverpool FC-hez.

Konkrétumokról természetesen senki sem nyilatkozik, de ha lehet hinni a pletykáknak, 5 millió euró körüli összeg landolt a Partizan bankszámláján.

Tisztelt Elnökség, kedves nénik és bácsik odafenn,
Előterjeszteném azt a javaslatot, miszerint mostantól fogva az összes befolyt pénzről az utolsó piculáig el kell számolniuk. Nyilvánosan. Először is, megmondják, konkrétan mennyi folyt be Živković jogainak az eladásából. Aztán tételről-tételre elmondják, szépen leközlik nyilvánosan, mindenki által hozzáférhetően (a honlapon, Facebook-on, Twitteren, stb.), hogy ezt a pénzt mire költötték. És FÜGGETLEN könyvvizsgáló szakértők fogják átnyálazni az összes kimutatást. És minden egyes befolyt összeggel így tetszenek eljárni. És a szurkolók mindent látni fognak, és mindenről elszámolást kérhetnek, a legutolsó guriga retyópapírról is. És ha egy nyomorult dinárnyi eltérés mutatkozik, a magasságos Atyaúristen mentse meg magukat a feldühödött szurkolóktól és az oknyomozó újságíróktól.

Annyit lehet tudni, hogy Živković az őszi idényt még a csapatnál tölti, aztán onnantól kezdve az izraeli ügynökség eldönti, merre és hogyan tovább.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése