2014. augusztus 15., péntek

Beharangozó: Radnički Niš - FK Partizan Jelen SuperLiga 2. forduló

Holnap 19:00 órától játszik a Partizan a Niš ellen, Marko Nikolić vezetőedző szemmel láthatóan minden erejével azon van, hogy az optimizmusnak legalább a látszatát megőrizze.
- Jók vagyunk, a csapat pedig az előző napokban komoly egységről tett tanúbizonyságot, ami bizakodásra ad okot - kezdte a tréner. - De azt hiszem, ez kötelességünk is.
Nikolić kifejtette, ez különösen annak fényében dicséretes, hogy a csapat finoman fogalmazva sem áll pénzügyileg a helyzet magaslatán, és bármelyik játékos bármelyik pillanatban megteheti, hogy fogja magát és átigazol egy másik csapathoz.
- Ezért vagyok rájuk büszke, a hűségük és az elkötelezettségük miatt. 
Ami pedig a holnapi mérkőzést illeti...
- Az ellenfelünk a liga három legtapasztaltabb csapatainak egyike. Nem lesz könnyű meccs, ellenük soha nem könnyű. Muszáj győznünk, ez nem kérdés. 
Akik nagy valószínűséggel kispadosak lesznek: Andrija Živković, Danilo Pantić és Miladin Stevanović. Darko Brašanac viszont játszhat, sőt, Ivan Petrović és Nenad Marinković is bevethető állapotban van.

Ide tartozik még, hogy a Partizan a közeljövőben nagy valószínűséggel meg fog válni néhány játékosától, ennek pedig kizárólag a katasztrofális anyagi helyzet az oka. Andrija Živkovićért már bejelentkezett állítólag a portugál Benfica és hajlandóak 2-3 millió eurót áldozni a fiatal középpályásért. Vojislav Stanković körül a Lazio lebzsel, Nikola Drinčićre meg a Maccabi Haifa vetné ki a hálóját. Konkrétum még semmi, ha lesz, akkor posztolom.

A holnapi meccset az ArenaSport 1 élőben közvetíti.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése