2014. augusztus 29., péntek

A tegnapi mérkőzés visszhangjai

A SOS Kanal feltett egy videót a Youtube-ra a tegnapi mérkőzés összefoglalójával. Ebben már sokkal jobban látszik, mi történt a Partizan második gólja után Škuletić-tyel. Ramos konkrétan ellöki és még jól meg is tapossa a csatárt.


Ezen kívül hadd tegyek fel néhány kérdést az uraknak ott odafenn, az UEFA olümposzi magasságaiban.

Ad 1.
Škuletićet ezután a cirkusz után három mérkőzésre el akarják meszelni, pusztán azért, mert a játékvezető valamiért az ő orra alá is odadörgölt egy piros lapot. Konkrétan mi indokolja ezt a nagyon is szigorú büntetést? Továbbá, ha őt ennyi mérkőzésre akarják eltiltani, akkor Ramos mit kap?

Ad 2.
Feltűnt-e valakinek az a tény, hogy a pokoli meleg ellenére a Partizan játékosai nem kaptak frissítőt a második félidőre?

Ad 3.
Mit lép az UEFA arra, hogy a Neftchi szurkolói kövekkel dobálták meg a Partizan buszát, úgy, hogy még az ablak is betört? (És akkor még a mindenféle egyéb megnyilvánulásokról nem is beszéltem.)

Ad 4.
Aprócska, de nem elhanyagolható tény, hogy a mérkőzésen törő-zúzó Nfort tavaly júliusban úgy kivágták a belga K. V. Kortrijktól, hogy a lába se érte a földet. A kameruni csávó konkrétan megfenyegette a klub elnökét és a menedzserét, hogy kinyírja őket is, meg a családtagjaikat is. (A mögöttes sztori eléggé zavaros, de Nfor azért verte ki már akkor is a hisztit, mert a Neftchihez akart volna igazolni, a klub meg nem úgy csinálta a dolgot, ahogy ő elképzelte.) A dologból rendőrségi ügy lett, végül örültek, hogy megszabadultak tőle.

Ki engedte ezt a csapatot Európa közelébe?... És főleg, mennyit kapott érte?...

Ezek után a tegnapi győzelem és kvalifikáció még becsesebb.
Úgyhogy nóta indul.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése