2014. augusztus 3., vasárnap

Beletojtak a ventillátorba

Legalábbis minimum érdekesen alakul néhány dolog, és akkor még finoman fogalmaztam.

Egyfelől kosárlabdaberkekben rebesgették, hogy a Mega Vizurás Nemanja Dangubićot le fogja igazolni a Partizan. Ezt maga Duško Vujošević jelentette be még jó múltkoriban.
Ezek után ma jelent meg a hír a mozzartsport.com-on, hogy Dangubić a Zvezdához igazolt.
Kösz. Igazán.
Ennek a háttere egyébként rohadt bonyolult, még nekem se egyszerű felgöngyölíteni a szálakat. (Aki kifejti kommentbe, kap egy virtuális vállveregetést.) A lényeg, hogy a Mega Vizurából kiszállt az a Goran Radoičić, aki amolyan kisatyaúristen volt a csapatnál és ő biztosította a sportcsarnokot a csapatnak. (Radoičić valamiért úgy gondolta, hogy marhára nem éri meg neki befektetni a Mega Vizurába, ki tudja, tán igaza is van.) Radoičić távozásával viszont ott maradt a Vizura az út szélén, legfeljebb Novi Beograd egyik lepukkant beton kosárlabdapályáján edzhettek volna, ha éppen.
De ekkor jött a mesebeli jótündér Nebojša Čović.
Igen, az a Čović, aki a Zvezda nagyfőnöke, aki ellen éppen eljárás folyik, mert megvert egy újságírót, szóval, jött Čović és kihúzta a Vizurát a szarból. A csapat most a Železnik csarnokát használja, hálából pedig elküldték a vörösöknek Dangubićot.
Így kell ezt, gyerekek. Látjátok. Csak pofa kell hozzá, jó vastag.

Apropó, vörösök. A dolog most csak közvetve érinti a Partizant, meg a teljes SuperLigát, ami mellesleg most szombaton fog kezdődni.
Az van, hogy a Szerb Labdarúgó Szövetség bilit borított. Maga Tomislav Karadžić elnök jelentette be, hogy a mai naptól számítva 30 napra bevonja négy, azaz 4 csapatnak a működési engedélyét, mert annyira rendezetlenek a pénzügyeik. Ez a négy csapat az OFK Beograd, a Crvena Zvezda, az újonc Mladost és a Napredak.
- Amennyiben ez a négy klub 30 napon belül nem rendezi a pénzügyeit, elsősorban az adósságait, akkor kemény büntetésre számíthatnak - jelentette be az elnök.
A Sportski Žurnal értesülése szerint pontlevonások jöhetnek szankcióként. Mi mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket, egyúttal lesz nálunk pattogatott kukorica is, a kedves nézők felhőtlen szórakozásáért.

</gonosz>

Most pedig ide klikkelsz, mert itt van egy nagyon érdekes interjú Ivan Golaccal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése