2014. augusztus 12., kedd

Átigazolási hírek (pletykák?...)

Vojislav Stankovićot elviszi (vagy tán már el is vitte) az olasz Lazio. Egy ideje már ment jobbra-balra a mindenféle híresztelés, hogy az olaszok szemet vetettek rá, de a Partizan minimum 600 000 euróra taksálta a védőt, az olaszok a szívükhöz kaptak, többek közt azért is, mert a hátvéd szerződése legkésőbb jövő januárban mindenképpen lejár és akkor már szabadon igazolható lenne. Ráadásul felmerült az a kérdés is, hogy akkor eggyel több EU-n kívüli játékos lesz a keretben a megengedettnél, és akkor most mi legyen (végül ezt állítólag elsikálták azzal, hogy a nigériai Onazi valószínűleg el fog menni a csapattól). Végül, a mozzartsport.com az olasz Corriere Della Sera napilapra hivatkozva azt írta, hogy a Lazio végül hajlandó volt kicsengetni egymillió (!) eurót Stankovićért. (Egyes kesernyés feltételezések szerint azért is jött létre a tranzakció most, mert ha Stanković vagy akár a Partizan, netán a Lazio halogatta volna az ügyet, akkor végül a védő szerződése lejárt volna, a belgrádi bankszámlára meg egy huncut cent sem érkezett volna.)

Amúgy meg kösz, drága elnök úr, hogy nemrég még vadul tetszett tagadni, hogy bármelyik játékost el tetszenek akarni adni. Így kell a szájból segget csinálni.

***

Úgy néz ki, hogy a kosaras Saša Pavlović Kínában folytatja. A hír Duško Vujoševićtől származik.
- Úgy hallottam, Kínából kapott egy ajánlatot - mondta a tréner. - Öt hónapért ajánlottak neki egymillió dollárt. Pavlović rengeteget tett a csapatért, a klub pedig nem kevéssel tartozik neki.

Mindig az anyagiak. Mindig, folyton-folyvást. Bármibe lefogadom, hogy Pavlović maradt volna, ha a Partizan nincs ennyire pocsék anyagi helyzetben. Innen is köszi mindenkinek, hogy ezek szerint sikerült a klubot kicsinálni, elsősorban mindenki kedvencének, Dragan Gogićnak, a kosárlabda-szövetség elnökének. Kívánok Önnek, drága elnök úr, brutális székrekedést.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése