2016. augusztus 4., csütörtök

Marko Nikolić a Partizan új edzője

Marko Nikolić visszatért. Ezek szerint sikerült megegyeznie a vezetőséggel.

Igen, azzal a vezetőséggel, aki annak idején ukkmukkfukk kirúgta őt és berakta a helyére Zoran Milinkovićot. Ott kezdődött a csapat mélyrepülése.

Az elmúlt napok leginkább erről szóltak, hogy valakit sürgősen le kell akasztani a szögről a hirtelen távozott Ivan Tomić helyére. Nikolić állítólag kemény feltételeket szabott: három éves szerződést kért és évi 10 000 eurós fizetést. (A csapat eredetileg 1 évre szerződtette volna, esetleges plusz egy év meghosszabbítással. Az anyagiakról nem esett szó, de nyilván ennek a fizetésnek a töredékét ajánlották.)

Marko Nikolić még egy korábbi mérkőzésen, valamikor 2014-ben

Egészen brutálisan őszinte leszek.
Nem hiszem, hogy ebből a jelenlegi garnitúrából sokkal többet ki tudna hozni, mint az elődei. Egyszerűen azért, mert pocsék játékosaink vannak. Anno a csapat tele volt saját nevelésű gyerekekkel, most meg egy szedett-vedett zsoldoshorda ugrál Partizan-mezben.
Innen szólok az egyáltalán nem tisztelt vezetőségnek: nem az edzőket kéne cserélgetni, hanem ezt a nyomorult, falábú bandát kéne páros lábbal kirúgni. És lehet is egyből utánuk küldeni Ilievet, mert ő hordta ide ezt a rengeteg félnótást.
Attól is tartok egyébként, hogy Marko Nikolićnak van egy sajátos, eléggé önfejű stílusa, és valószínűleg emiatt többször össze fog különbözni a vezetőséggel és a vége az lesz, hogy ugyanúgy kigolyózzák, mint annak idején.
Azért remélem, hogy nem lesz igazam, de egyáltalán nem vagyok optimista a jövőt illetően.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése