2016. augusztus 10., szerda

FK Javor - FK Partizan 0:2 (szuperliga, 4. forduló)

Értesítsétek a pátriárkát. Csoda történt.
Megnyertünk egy meccset!
Tényleg csoda, amilyen hihetetlen szar meccs volt.
Az elején még volt a csapatban valamennyi lendület. Az 5. percben Bozsinov hitte azt, hogy gólt fog tudni lőni, de a labda centikkel a keresztléc felett zúgott el. Aztán a 13. percben, legnagyobb meglepetésre megszereztük a vezetést. Megint Bozsinov küldte rá a labdát a kapura, az ötösről vagy talán még közelebbről, a labda a keresztlécen csattant. Utána viszont egyenesen Radović elé hullott, aki szintén rálőtt ziccerből, és itt a labda már a hálóba hullott. Az egész olyan baromi gyorsan történt,

mondom, tartott még a kezdeti lendület

hogy az ArenaSport kamerája nem is tudta követni a labda mozgását. 0:1

Vulićević nyilván átérzi a pillanat súlyát, nevezetesen azt, hogy itt csoda történt. Nem elég, hogy gólt rúgtunk, nem elég, hogy vezetünk, de mindezt Radović vitte végbe
(kép: partizan.rs)

A Javort felrázta a gól, elkezdtek támadni, bár kissé bizonytalannak tűntek. Mindenesetre a Partizan egy időre beszorult a térfelére. A 27. percben lett is egy nagy helyzete a hazaiaknak, a kapura lőtt labda aztán megpattant Miletićen és visszazúgott a mezőnybe.
Aztán a 30. perc után egyre jobban lanyhult az iram. Gurigázás ment, néha valami támadásféle, amit a védők mindkét oldalon blokkoltak, aztán a félidő lassan unalomba fulladt. A 40. percben volt a Partizannak a 3. kapuralövése a meccs folyamán, most Saša Ilić próbálkozott, sikertelenül.
A 45. percre maradt egy akció, de csak azért, hogy Átlagszurkolónak legyen min szitkozódnia: Đurđić

a csávó itt ért labdához másodszor a mérkőzésen

megindult, kicselezte a kifutó kapust, de olyan hosszan szöktette magát, hogy a labda végigpattogott a 16-oson, aztán kigurult a pálya túlsó oldalán.
A második félidőben se nagyon történt eleinte semmi. A játékosok fel-alá futkároztak, helyzet egy szál se volt. A 62. percben jött az első próbálkozás, a Javor egyik játékosa lőtt rá, Šaranov bele tudott pöckölni, végül Balažic lőtte vissza a labdát a mezőnybe.
Aztán a 69. percben 11-est kapott a Partizan, miután Miletićet felrúgta a Javor egyik játékosa a 16-oson belül. A büntető teljesen jogos volt, Mihajlović állt a labda mögé, nem teketóriázott, belőtte. 0:2
Innentől kezdve meg a nagy büdös semmi volt. Tilitoli, gurigázás, semmittevés. Az egész mezőny elszürkült, a Partizan nem tette oda magát, a Javor beletörődött a vereségbe. A vége felé volt egy kis akció, a 88. percben Đurđić hagyott ki egy helyzetet

ezen kívül az égvilágon semmit nem csinált a teljes második félidőben
ha belegondolok, ezért a fogalmatlan kenguruért 400 000 eurót fizetett ki a csapat

majd a 86. percben Bjedov fejelt rá egy szöglet után, de telibe találta a keresztlécet. Még a 91. percre maradt egy próbálkozás, Balažic fejelt rá, de ő is a keresztlécet találta el.

Összefoglaló:


Tények:

Helyszín: Városi stadion, Ivanjica
Nézőszám: 2000
Vezette: Aleksandar Vasić (partjelzők: Olajos-Nagy Matija, Harmat Attila - tartalék játékvezető: Nemanja Gajdobranski)

FK Javor: Đogatović - Terzić, Milović, Karišik, Amanović - Jovanović (Milisavljević, 46.), Tomanović, Đokić (Stojaković, 79.) - Gafurov, Bjedov, Dimitrić (Spremo, 60.)
Vezetőedző: Miloš Veselinović

FK Partizan: Šaranov - Vulićević, Milenković, Balažic, Miletić - Everton - Radović (Stevanović, 88.), S. Ilić, Mihajlović - Bozsinov (Brašanac, 57.), Đurđić (Vlahović, 85.)
Vezetőedző: Marko Nikolić

Gólszerzők: Radović (13.), Mihajlović (69. - 11-es)
Sárga lap: Gafurov (36.), ill. Everton (27.), Balažic (90+4.)

A bajnokság jelenlegi állása:
1. CZ 10 pont
2. Metalac 9 pont
3. Novi Pazar 7 pont
4. Vojvodina 7 pont
5. Radnički Niš 7 pont
6. FK Voždovac 7 pont
7. Mladost 6 pont
8. Radnik 5 pont
9. Napredak 5 pont
10. FK Javor 5 pont
11. FK Partizan 4 pont
12. Čukarički 4 pont
13. Spartak Subotica 4 pont
14. Rad 3 pont
15. OFK Bačka 1 pont
16. Borac 1 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése