2014. november 5., szerda

Beharangozó: MA!!!! Volgograd - KK Partizan (Eurocup) és VK Partizan - Jadran ST (Triglav Liga) + holnap: Besiktas - FK Partizan (Európa Liga)

Ma, 17 órakor lép pályára a kosárlabdacsapat az orosz Volgograd ellen.
- Nagyon kemény mérkőzés lesz. A legjobbat kell nyújtanunk - mondta Milutinov.
Duško Vujošević közben azt fejtegette, hogy az Adria Liga és az Eurocup versenynaptára sokszor köszönő viszonyban sincs egymással, a csapatnak pedig komoly nehézséget jelent a kettő összeegyeztetése.

Mit ne mondjak, megértem.

Emellett a temérdek vereségtől a csapat harci kedve és önbizalma is a padlón van. Ráadásul Mačvan továbbra sem egészséges.
- Nehéz helyzetben vagyunk, de remélem, beigazolódik a mondás, hogy mindig virradat előtt a legsűrűbb a sötétség - mondta a tréner.

20 órakor a vízilabdacsapat a Jadran ST-t fogadja a banjicai uszodában. Az 5. forduló után a csapat a tabella 6. helyén várja a mérkőzést, míg az ellenfél jelenleg a 7.

A kosárlabdacsapat mérkőzését az ArenaSport 1 élőben közvetíti. A vízilabdacsapat körül óriási a csend, ha bármit megtudok, hogy közvetítik-e, azonnal frissítem a posztot.

A focicsapat pedig ma elindult Isztambulba, hogy holnap 19 órakor revansot vegyen a Besiktason a múltkori vereségért.
- Remek lehetőség, hogy egy komoly ellenféllel összemérjük az erőnket - mondta Marko Nikolić. - Belgrádban már megtapasztaltuk a Besiktas erőfölényét, most újra találkozunk velük és remélem, komoly tapasztalatokat tudunk szerezni. Itt most mi vagyunk az esélytelenek, azzal együtt remélem, jobb mérkőzést fogunk játszani, mint a múltkor.

A meccset holnap az RTS 2 élőben közvetíti.

Addig is, videó a fiúkról, amint megérkeznek a Nikola Tesla reptérre.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése