2014. november 11., kedd

Spartak Zlatibor Voda - FK Partizan 0:3 (Jelen SuperLiga, 12. forduló)

Ez a mérkőzés volt Saša Ilić 700. meccse a Partizan színeiben. A szurkolók ebből az alkalomból egy transzparenssel köszöntötték.



A Spartak nem viccelt. Egész pályás védekezést vetett be a Partizan ellen, már a felezővonalnál lerohanták a vendégeket. Egy pillanatra sem csinálták össze magukat a nagynevű ellenféltől, agresszíven (de nem durván) játszottak és ha a Partizan egy-egy játékosa feljutott a kapuhoz, egyből 2-3 védő ugrott rá.
A 10. percben az egyik Partizan-védő haza akart adni, de a Spartak egyik ott ólálkodó játékosa lecsapott a labdára, de az keresztben elpattogott a Partizan kapuja előtt. Kirúgás.
A 19. percben Škuletić rohant nagyot és passzolta a labdát középre Lazovićnak. A Spartak védője éppenhogy szögletre tudott menteni. Három perc múlva ismét Škuletić küldött egy 20 méteres bombát a Spartak kapujára, de mellé.
A 28. percben Mrkela találta magát tökegyedül Lukač kapuja előtt, és ha már ott volt, rá is lőtt. De Lukačnak ez nem okozott gondot. Egy perc múlva már Ninković cselezte át magát a Spartak védőin (nem volt kis feladat...) és küldhetett a 16-osról egy remek lövést a kapura. Nem sokkal ment mellé.


Aztán a 33. percben Škuletić kapott egy óriási labdát Saša Ilićtől. Felrobogott a 16-oshoz, versenyt futott a védővel, aki pont a 16-os vonalánál elbotlott és elesett, kis híján magával rántva a Partizan csatárát. De Škuletić nem hagyta magát, lerázta a védőt és egy szédületes lövést vágott a Spartak hálójába. 0:1



A 37. percben jól láttam, hogy valaki, talán Radović nekiállt kézilabdázni a saját 16-osán belül? És ha igen, akkor hova a túróba lett a jogos 11-es? Elvitte a cica?

A 38. percben egy remek Partizan-akciót sikerült felépíteni. Ide-oda passzolgatták a labdát egymás közt a 16-oson belül, végül a védők lecsaptak rá és tisztáztak.
A 42. percben a Spartak igyekezett revansot venni az előbbi gólért. Milošević vágta át magát a védősoron és küldött egy veszélyes beívelést a bal oldalról, de Lukač, mint mindig, a helyén volt. Aztán a 45. percben Ninković akart volna egy távoli lövést eszközölni, de egyrészt a kapus elkapta, másrészt a partjelző lest lengetett.
A második félidőben vehemensen kezdett a Spartak, más kérdés, hogy amikor az 57. percben Petrović kapott egy óriási labdát, a partjelző vadul lengetett, hogy les. Aztán a 62. percben Ninković küldött egy lövést a hazaiak kapujára, éppen, hogy mellé. Öt perc múlva Živković jött fel a jobb oldalon a labdával és passzolta Škuletićnek. A csatár lepasszolta Drinčićnek, tőle Lazovićhoz került. Lazović rálőtt, Janošević halálmegvető mozdulattal hárított.
A 69. percben Petrovićtól érkezett egy beadás Škuletićnek. A csatár rálőtt, a kapus ujjheggyel pöckölte szögletre. 
Aztán beindult a gőzhenger.
A 80. percben Branko Ilić adta a labdát Živkovićnak. A középpályás beküldte középre, ahol a labda fennakadt a védőkön. De a szabadkai védők túl sokat tötyörögtek, Škuletić pedig kíméletlenül lecsapott a labdára, és
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!! 0:2


Aztán egy perc múlva
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!! 0:3!!!! Petar Škuletić!!!

PETAR ŠKULETIĆ!!!!!!
MESTERHÁRMAS!!!!!!

Atyaúristen, mekkora gól volt. De így kb. a középkezdésnél ellopta a Partizan a labdát. Lazović felszáguldott, lazán beadta Škuletićnek, ő pedig köszönte szépen és ronggyá szaggatta a hálót.
Még az utolsó percben volt a Spartaknak egy vézna próbálkozása, de Lukač jelezte, hogy a helyén van és figyel.
Aztán indulhatott a buli.

Branko Ilić örül


"Mesterhármas, breeeee! Mesterhármas!"


Tények:

Helyszín: Városi stadion, Subotica
Nézőszám: 3000
Vezette: Jovan Obradović (partjelzők: Vladimir Jovanović, Vladimir Čadenović - tartalék játékvezető: Olajos-Nagy Matija - gólbírók: Vlado Glođović, Ilija Brdar)

Spartak Zlatibor Voda: Janošević - Farkas (Stefan Ilić, 74.), Kovačević, Antonić, Milošević - Radović, Maksimović - Mrkela (Lukić, 60.), Torbica, Plavšić - Milić (Balabanović, 87.)
Vezetőedző: Petar Kurćubić

FK Partizan: Lukač - B. Ilić, Ćirković, Stanković, Petrović - Marković, Drinčić - Saša Ilić, Lazović (Luka, 82.), Ninković (Živković, 62.) - Škuletić (Fofana, 87.)
Vezetőedző: Marko Nikolić

Gólszerző: Škuletić (33., 80., 81.)
Sárga lap: Milošević (37.), Radović (57.), Torbica (73.), Antonić (79), ill. B. Ilić (27.), Marković (65.), Lazović (79.)
Kiállítva: Milošević (76., második sárga lap)

Összefoglaló:


A bajnokság jelenlegi állása:
1. Partizan 31 pont
2. Crvena Zvezda 27 pont
3. Vojvodina 25 pont
4. Čukarički 22 pont
5. Novi Pazar 20 pont
6. OFK Beograd 18 pont
7. Mladost 17 pont
8. Spartak Zlatibor Voda 16 pont
9. Rad 14 pont
10. Jagodina 14 pont
11. Donji Srem 14 pont
12. Borac 11 pont
13. FK Voždovac 11 pont
14. Napredak 10 pont
15. Radnički Niš 10 pont
16. Radnički 1923 6 pont

(képek: Facebook/Fudbalski klub Partizan)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése