2014. november 1., szombat

Beharangozó: rögbi, foci és kosárlabda holnap

Holnap délben kezdődik a móka, rögbi örökrangadóval. A Partizan rögbijátékosai találkoznak a vörösökkel és gyúrják be őket a Humska utca rögbipályájának meghitt mocsarába. 12 óra. Élő közvetítés itt.
Apropó, ha tud valaki egy oldalt, sportszájtot, bármit, ahol rögbi ligaeredmények vannak (szerb liga, naná), az linkelje már egy kommentben. Végtelenül hálás leszek.

Este pedig az a csodálatosan fantasztikus helyzet áll elő, hogy egy időpontban játszik a focicsapat és a kosárlabdacsapat is. Így hát, kedves szurkolótársak, vagy sürgősen megtanuljátok az osztódás nemes folyamatát, vagy ide-oda kapcsolgattok a tévén (avagy a megnyitott böngészőfülek között), vagy főbe lövitek magatokat.

Az egyik oldalon a futballcsapat áll. Jelen SuperLiga, 11. forduló, Humska utca. Rangadó. Az ellenfél a Vojvodina csapata.
- A mi csapatunk fiatal, az újvidékieké viszont tapasztalt - mondta Marko Nikolić. - Náluk játszik Pekarić, Veselinović és Alivodić, rajtuk kívül pedig van még több más, rendkívül tehetséges játékosuk. Nagyon komoly ellenfél, akiknek kijár a tisztelet.
A vezetőedző kitért arra, hogy a hét elején volt egy komoly beszélgetése a játékosokkal.
- Másfél órán keresztül beszélgettünk, kiveséztük az elmúlt meccsek gyenge formáját. Majd meglátjuk, hogy lesz-e ennek hatása az eredményre. Tény, hogy az utóbbi időben híjával vagyunk a szerencsének. Ha győznénk a Vojvodina ellen, az stabilizálná a helyzetünket.
Szóba került Petar Škuletić is, akit a média már cincálni kezdett, hogy eddigi jó szokásával ellentétben az utolsó két mérkőzésen nem szerzett gólt. Egyesek máris le akarják őt írni, mások megelégszenek azzal, hogy a csatár "nem koncentrál eléggé". Marko Nikolić kategorikusan visszautasította az összes vádat.
- Ha az lenne, amit az újságírók állítanak, Škuletić egy perc lehetőséget sem kapott volna. Most nincs formában, de ez megtörténik minden támadóval. Nagyon sok mérkőzést viszont az ő góljai döntöttek el, így maximálisan megérdemli a bizalmat. Elsősorban az enyémet.

A másik oldalon a kosárlabdacsapat. Adria Liga, 6. forduló. Idegenbeli mérkőzés az aleksandrovaci (Boszniai Szerb Köztársaság) Igokea ellen.
- Nehéz mérkőzés áll mögöttünk, nagyon erős ellenféllel - utalt Duško Vujošević a Hapoel elleni Európa Kupa-meccsre. - Most pedig egy újabb nehéz mérkőzés következik, nagyon erős ellenféllel, csak most Banja Lukában. A Hapoel ellen nagyon jó meccset játszottunk. Sajnos nem tudtunk győzni, pedig az önbecsülésünknek jót tett volna. Mindenesetre most megmutathatjuk, hogy akár még jobbak is tudunk lenni.
Duško Vujošević kiadott egy hivatalos közleményt a Mihajlo Andrić-ügyben, ez teljes egészében itt olvasható.

A futballcsapat meccsét az ArenaSport 1, a kosárlabdacsapatét a Sport Klub 1 közvetíti élőben 19 órától.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése