2014. június 30., hétfő

Mindenféle hírek, főleg átigazolás

Danko Lazovićot megkörnyékezte a Feyenoord. Konkrétum egyelőre nincs, de a Sport c. napilap körbeszimatolt és azt sikerült kideríteniük, hogy a Feyenoord jelenlegi edzője, Fred Rutten már dolgozott a Partizan támadójával a PSV-s időkben és egyáltalán nem lenne ellenére, ha ez újra összejönne.

***

A futballcsapat kívánságlistájára időközben rákerült a jelenleg a Sturm Grazban játszó Nikola Vujadinović. A védőnek lejárt az osztrák csapattal a szerződése, szabadon igazolható. (A dolognak van egy olyan pikantériája, hogy a montenegrói játékos elvileg a Crvena Zvezda nevelése, és az ilyesmire a Partizan szurkolói eléggé érzékenyek, de úgy látszik, ez esetben a fenti tény nem zavarja a vezetőséget.) 
Marko Nikolić vezetőedző pár szóban kommentálta a mindenféle átigazolással kapcsolatos mendemondákat.
- Korábban szóba került Enver Alivodić és Abubakar Oumaru esetleges leigazolása - kezdte a tréner, - de erről most szó sincs. Nem akarok senkit sem megbántani, de egyikük sem realista opció. Szó volt Tubić leigazolásáról is, de vele nem jutottunk messzire. - Nikolićnak a Lomić-féle esetről is volt mondanivalója. - Hát igen, már egészen biztosak voltunk abban, hogy Lomić nálunk folytatja. Nem számítottunk az oroszok ajánlatára. A hozzánk igazoló játékosoknak el kell fogadniuk azt, hogy néha későn kapják meg tőlünk a fizetésüket. Én lennék a legboldogabb, ha mindez időben megtörténhetne és többet tudnánk nekik fizetni, de pillanatnyilag nem tudunk ennél többet adni.
A csapat jelenleg a szlovéniai Pohorjéban edzőtáborozik. Ha minden jól megy, holnap a Sturm Graz ellen játszanak edzőmérkőzést.

***

Ami viszont biztos, a Partizan kézilabdacsapatának a kapusa, Mihail Radovanović átigazolt a Bundesligába frissen felkerült Bietigheim csapatához. A németek egy hároméves szerződést kínáltak a kapusnak, aki egyből alá is írt. A Bietigheim menedzsere, Timo Schön szerint Radenović az egyik legnagyobb európai tehetség, és a klub már alig várja, hogy játszhasson náluk; a Partizan játékosa úgy kommentálta a dolgot, hogy ez az eddigi legkomolyabb lépés a karrierjében.
Sok sikert!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése