2014. június 27., péntek

Beharangozó - FK Partizan - Malmö FF barátságos mérkőzés

Holnap (ma... mindegy...) a Humska utcai stadionban pályára lép az FK Partizan a svéd Malmö FF ellen 20:45-től. A mérkőzés teljes bevételét az árvízkárosultaknak utalják.
Ráadásul nemcsak a mostani labdarúgók lesznek ott, hanem egy csomóan a veteránok közül. Ott lesz többek közt Goran Pandurović, Dražen Bolić, Zoran Mirković, Miroslav Čermelj, Zoran Đurić, Nebojša Vičićević, Darko Tešović, Đorđe Tomić, Goran Kadenić, Dejan Rađenović, Dragan Ćirić, Žarko Lazetić, Gordan Petrić, Nenad Đukanović, Zdenko Muf, Tomislav Mitrović, Milan Milijaš, Bojan Zavišić, Branimir Smiljanić vagy Milan Ristić.
Az öregfiúk-mérkőzés a barátságos meccs előtt lesz, 19 órától. Az ArenaSport 1 az egész rendezvényt élőben fogja közvetíteni, ráadásul a sportcsatorna is kiállít egy csapatot, melyben olyan híres személyiségek lesznek jelen, mint Viktor Troicki teniszező, Miroslav Berić kosárlabdázó, Ljubinko Drulović, a szerb válogatott szövetségi kapitánya, Vladimir Stojković, a Partizan volt kapusa, Veljko Paunović labdarúgó, Savo Milošević, a Partizan egykori klasszisa, Milivoje Ćirković, Nenad Vanić és Saša Drakulić labdarúgók. A "Team ArenaSport" edzője pedig Milovan Rajevac lesz.
Az ArenaSport 1 az egész bulit élőben közvetíti 19 órától.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése