2014. június 9., hétfő

Beharangozó - Radnički Kragujevac - KK Partizan NIS kosárlabda rájátszás 2. forduló

Holnap 20 órakor lép pályára a kosárlabdacsapat Kragujevacban a Radnički ellen a rájátszás második fordulójában. Az első mérkőzést a Partizan megnyerte 89:81-re.
- A holnapi mérkőzés lesz a hatodik alkalom ebben a szezonban, hogy a Kragujevac csapatával találkozunk - fogott bele Duško Vujošević. - Az összes eddig meccsünk nívós, színvonalas játékot produkált, ez a mostani pedig egészen különleges lesz. Az előző találkozón voltak jó periódusaink, de a köztük lévő szakaszokkal egyáltalán nem vagyunk megelégedve. Koncentrálnunk kell és nagyon oda kell figyelnünk bizonyos részletekre, és akkor olyan meccset játszhatunk, ami minden lesz, csak nem unalmas.
A Radnički nagyon jó csapat és nyilván komoly motivációt ad nekik az, hogy a saját közönségük előtt játszhatnak. Láthattuk, hogy nagyon szeretik a hárompontos dobásokat és felállt védelemben blokkolni az ellenfelet.
- Ha ez a két csapat játszik, ott mindig nagy az esélye a remek, látványos játéknak és a komoly küzdelemnek - tette hozzá Vujošević.

Ha a Partizan ezt a mérkőzést is megnyeri, akkor már bejutott a döntőbe. A másik oldalon a Crvena Zvezda és a Mega Vizura mérkőzik egymással; a Zvezda tegnap győzelmet aratott a MV ellen.

A holnapi mérkőzést mind az ArenaSport 1, mind az RTS 2 élőben közvetíti.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése