2016. április 21., csütörtök

VK Banjica - VK Partizan 5:19 (szerb liga rájátszás, negyeddöntő, visszavágó)

Ez a meccs még kedden volt, csak a kupaelődöntő jobban lefoglalta az energiáimat. Meg hát amúgy is a papírforma érvényesült, igazából csak az volt a kérdés, hogy mennyi gólt is lőjünk nekik.
Az első negyedben az történt, amit a Partizan akart (0:4), a másodikra már kicsit összeszedte magát a hazai csapat, de csak 38 másodperccel a vége előtt sikerült belőniük az első góljukat. (1:6). A harmadik negyedben feljöttek 5:7-re, úgyhogy itt elég is volt a hülyéskedésből. Gogov sürgősen belőtt 3 gólt (5:10), aztán még Tanasković és Asanović is lőttek egyet-egyet, ha már arra jártak. (5:12).
Az utolsó negyed már formaság volt. Belőttünk 7 (!!!) gólt, lengő lobogókkal sétálhattunk be az elődöntőbe, ahol majd a Radnički Kragujevaccal fogunk játszani.
A csapatból megint mindenki lőtt legalább egy gólt, a legtöbbet Vico (5), őt követi Gogov és Drašović (3-3), valamint Manojlović és Asanović (2-2).

Az elődöntő május 4-én lesz, a visszavágó május 7-én, ha kell még egy mérkőzést játszani, akkor a harmadik 14-én lesz majd.

Nemanja Vico
(kép: waterpolopartizan.rs)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése