2016. április 26., kedd

Metaloplastika - RK Partizan 25:17 (rájátszás, 5. forduló)

Még a hétvégén volt ez a meccs, de azóta sem sikerült semmiféle anyagot (képet, videót, bármit) kerítenem róla.

Na jó, azt az egyet ott lent, a poszt végén, azt is a csapat honlapjáról. De a hírportálok, meg a szuperliga honlapja olyan, mintha kézilabda nem is létezne.

Az eredmény várható volt (bár ezzel együtt azért csak fáj rohadtul a vereség...) - a Metaloplastika bajnokesélyes, tele dörzsölt, rutinos játékosokkal, és úgy látszik, ez nagyon sokat számított ezen a mérkőzésen.
Az első félidőben majdnem végig vezetett a Metaloplastika. Valamikor a 21. perc körül kiegyenlítettünk (8:8), majd átvettük a vezetést Kukić góljával. (8:9).  A 27. percig tartottuk az egygólos előnyt, akkor a hazaiak kiegyenlítettek (10:10) és a legutolsó percben megszerezték a vezetést (11:10).

Amúgy meg ember legyen a talpán, aki ebből a jelentésből bármit képes kihámozni. Ezen kívül semmi más nem áll rendelkezésre, ami a meccset részletezné.

A lényeg, hogy a második félidőre a Metaloplastika nagyon belehúzott és az első szakaszban 3-4 gólos előnnyel vezetett. Aztán elhúztak 21:13-ra és nem igazán tudtunk velük mit kezdeni. A meccs vége felé 24:15 volt az állás (meg nem mondom, hogy hányadik perc volt, de már az ötvenediken túl) és még a legutolsó percben is sikerült belőniük egy gólt a hazaiaknak. Ennyi volt, jobb ezt a mérkőzést minél előbb elfelejteni.
Kukić és Živković lőtték a legtöbb gólt (5-5), őket követi Sretenović (3), Maksić (2), valamint Radojković és Pešić (1-1).

Kukić próbálja átvágni magát a Metaloplastika védelmén, Popović igyekszik lefogni a hazaiak 4-esét
(kép: rkpartizan.rs)

A rájátszás jelenlegi állása:
1. Metaloplastika 10 pont
2. Vojvodina 7 pont
3. Partizan 6 pont
4. Spartak Vojput 5 pont
5. CZ 2 pont
6. Sloga 0 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése