2016. április 10., vasárnap

Crvena Zvezda - OK Partizan 1:3 (play-off, elődöntő, 2. mérkőzés)

Persze pont ilyenkor nem közvetíti egy csatorna sem a meccset.
Az első szettben szétvertük a pofájukat. De tényleg. Végig vezettünk. Pantić brillírozott. Egyszer volt necces, amikor feljöttek 19:20-ra. Gyorsan kellett cselekednünk, úgyhogy sürgősen meg is nyertük a szettet 21:25-re.
Ahogy ki lehet venni a hivatalos beszámolóból, a második szettet csak azért sikerült így elcseszni (25:15-re nyerték a vörösök), mert 9-szer (!!!) rontottunk szervát. Nem baj, a harmadik szettre összeszedtük magunkat. Itt már magabiztosabbak voltunk, bár 12:14 után kiegyenlítettek (17:17).
De aztán jött Buša és szanaszét blokkolta az agyukat. Pantić is hozta a formáját, lemostuk őket 21:25-re.
A negyedik szettben élveboncolta egymást a két csapat. Szikrázó küzdelmet hozott az utolsó játékrész, legfeljebb 1 pontos különbségekkel.
Aztán a Zvezda elhúzott 19:16-ra.
Atyaúristen, ott megy a szett, a meccs, a döntő, a bajnokság.
Egy frászt.
Veličković rommá blokkolta őket. Kiegyenlítettünk (19:19). Lopar blokkolt, átvettük a vezetést (21:22). A Zvezda ott lihegett a nyomunkban (22:23), de itt a Partizan már olyan volt, mint egy nukleáris erőmű robbanás előtt. Buša hozta a pontokat, Jokanović a szervákat, a Zvezda még egyetlenegyszer, meccslabdánál kellemetlenkedett egyet, de keresztbe tenni így sem tudtak, a győzelem a miénk volt. 23:25-re hoztuk a szettet, a mérkőzést pedig megnyertük 1:3-ra. Folytatás kedden, 12-én.

Crvena Zvezda: Okolić (14), Jevtić (libero), Đurđević, Skrbić, Gmitrović (2), Milutinović (8), Jakovljević (20), Stojsavljević (5), Munćan, Blagojević (17), Veljović, Buculjević
Vezetőedző: Dragan Kobiljski

OK Partizan: Buša (14), Pantić (16), Nedeljković, Žugić, Lopar (12), Kostić (1), Rajković (libero), Jokanović, Veličković (18), Polomac (6), Popović (1), Perišić
Vezetőedző: Vladimir Vasović

Képek a mérkőzésről:




(képek: Facebook/Odbojkaški Klub Partizan)

(kép: zurnal.rs)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése