2015. március 11., szerda

VK Partizan - VK Crvena Zvezda 12:9 (Triglav Liga)

Nagy meccs volt.
Rögtön egymásnak esett a két csapat, aztán Nemanja Vico hozta is az első gólt (1:0). Mandić gyors egymásutánban bevágott még kettőt (3:0, a másodikat büntetőből), közben a túloldalon Slobodan Soro kapus széles vigyorral védte ki a Zvezda próbálkozásait.
Kettőt azért csak bekotortak (3:2), aztán Draško Gogov a negyed vége előtt még lőtt egy gólt, biztos, ami biztos (4:2).

A második negyed elején meghalt a stream. Meg egy kicsit én is. 

Több, mint 3 perc telt el, mire sikerült gólt lőni, Subotić talált be (5:2), a kapus csak sokkosan nézett, hogy mi történt... A Zvezda viszont kettős emberelőnyt sem tudott kihasználni. Aztán egy kontrából szépítettek (5:3), felloholtak a kapunk elé és bevágták.
Mandić aztán újra értékesített egy büntetőt (6:3), Soro pedig védett, mint egy kisangyal. A félidő legvégén, 10 másodperccel a duda előtt szerzett egy gólt az ellenfél. 6:4-gyel mentünk szünetre.
A harmadik negyed elején a Zvezda rá se úszott a labdára. Mandić lőtt ismét egyet (7:4). A Zvezda próbálta tartani valahogy a lépést (7:5), de hiába, mert Subotić ismét vágott egy gólt (8:5).
Aztán Vladimir Vujasinovićnak felmutattak a bírók egy piros lapot. (Gyaníthatóan elég rendesen beszólhatott az egyik játékvezetőnek.) A vezetőedző felcuccolt az egyik lelátóra, innentől kezdve a másodedző irányította a csapatot.
Soro továbbra is védett, mint a parancsolat, Subotićnak volt még egy zseniális próbálkozása, svédcsavarral akart volna gólt szerezni, ha bemegy, az Év Gólja lett volna.
A finálét Stojanović nyitotta (9:5), a Zvezda egyből válaszolt (9:6), de mi is! Repanović szerzett egy gólt, szinte azonnal (10:6). A Zvezda igyekezett (10:7), a mi rapid válaszunk Manojlović volt (11:7). Sőt, Mandić megszerezte a labdát, felszáguldott a Zvezda kapuja elé (az összes védő lemaradt mögötte) és irgalmatlanul bevágta a hálóba (12:7). A Zvezda még két gólt szerzett a hátralévő időben, de az eredményen nem tudtak fordítani.

(kép: sportske.net)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése