2015. március 5., csütörtök

VK Partizan - Spandau 8:6 (Bajnokok Ligája)

Mint sok minden más, itt is kicsit csikorgott az elején a dolog. Egyből dobtak a németek egy gólt, aztán Stojanović kiegyenlített. A vendégcsapat vehemensen, aggresszíven támadott, a védelmük remekül működött, az összes létező labdára lecsaptak. Vissza is szerezték a vezetést emberelőnyből (1:2), majd Subotić nem sokkal a negyed vége előtt ismét egyenlített (2:2).
A második játékrészben Gogov megszerezte a vezetést (3:2). A németek nem hagyták magukat, minden létező labdárt megszereztek, azonnal indultak kontratámadásra, de a Partizan kapujában Slobodan Soro védett, aki hozta a szokásos lehengerlő formáját. Végül kettős emberelőnyből (!) tudtak egyenlíteni a vendégek.
Aztán jött Subotić.
Megint a negyed végén.
Jó messze volt a kaputól, meglóbálta, ráküldte, a labda pedig Baksa László kapus feje felett a hálóba vágódott. 4:3, mehettünk félidőre.
A harmadik negyedben beledöngöltük a Spandaut a medence betonjába.
Lazić kezdte (5:3). Utána jött Stojanović, szinte azonnal (6:3). A túloldalon Soro a németek szemét is kivédte, ha éppen nem hibázták el a kapura lövést. Aztán Mandić, úgy is mint csapatkapitány egy távoli bombát küldött Baksa kapujára, be is ment (7:3). Négy góllal vezettünk.
A finálé elején a vendégek szépítettek (7:4). Mandić hozott még egy gólt, a kapus beleért (8:4). A Spandau lőtt még két gólt, becsületből.

(kép: sportske.net)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése