2015. március 25., szerda

Primorje - VK Partizan 14:8 (Bajnokok Ligája)

Az első negyedben nem esett gól, a két csapat némán gyepálta egymást. A második negyedben kezdődött az igazi móka, a Primorje indította a lavinát. Szinte azonnal jött is Mandić gólja (1:1). A negyedben a Primorje még két gólt vágott, tőlünk csak Gogov talált be. 3:2-vel mentünk félidőre.
A harmadik negyedben kiegyenlítettünk Gilen góljával (3:3), de a horvátok pillanatok alatt visszaszerezték a vezetést. Sőt, még egy góllal növelték az előnyüket (5:3), de mi még így is kiegyenlítettünk. Először Radojević talált be, utána Subotić lőtte be az ötödik gólunkat (5:5).
A Primorje viszont továbbra sem engedte ki az irányítást a kezéből. Lőttek két gólt (7:5). Asanović találatával csökkent a különbség (7:6), de a horvátok megállíthatatlanok voltak (9:6). Hogy a dolog még rázósabb legyen, Gilen kipontozódott. A rijekai csapat előnye tovább nőtt (10:6). Nem sokkal a negyed vége előtt Jakšić emberelőnyből szépített (10:7).
A fináléban a Primorje tovább menetelt (12:7). Stojanović is lőtt egy gólt emberelőnyből (12:8), de szinte azonnal ő is kipontozódott. Aztán már csak a kegyelemdöfés volt hátra. Két további találat a Primorjétól.
Jelenleg a B csoport 4. helyén állunk 6 ponttal, a harmadik helyen a Dubrovnik szerepel 15 ponttal. A továbbjutásra már matematikai esélyünk sincs, még egy mérkőzés lesz hátra a Szolnokkal április 8-án.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése