2015. augusztus 30., vasárnap

Átigazolási pletykák, hírek mindenfelől

Áll a bál, főleg a futballisták háza táján. Egyik hír sem hivatalos, egyiket sem erősítették meg, de nem is cáfolták meg.
A sajtó már régóta hangos Miloš Krasić esetleges érkezéséről a Humska utcába. Krasić a Vojvodina játékosa volt, aztán megfordult a CSZKA Moszkvában és a Juventusban is, most a Fenerbahcéhoz köti a szerződése, de már két évvel ezelőtt is odaadták kölcsönbe a francia Bastia csapatának, utána meg nemes egyszerűséggel berakták a fakóba. Most állítólag a Partizanhoz jönne, szintén kölcsönbe. A tegnap esti híradások már-már kész tényként közölték az érkezését, de ma a játékos menedzsere, Dejan Joksimović cáfolta őket:
- Nincs még megegyezés, sokkal messzebb vagyunk tőle, mint ahogy azt a sajtó tudni vélte. Most érkeztem meg Spanyolországból, nem hinném, hogy időközben bármi történt volna nélkülem.

Pedig a Sportski Žurnal milyen lelkesen tálalta a dolgot. Még azt is megszellőztették, hogy állítólag Rasim Ljajić, Szerbia kereskedelmi és telekommunikációs minisztere is közbenjárt a dologban, mert állítólag személyesen ismeri a Fenerbahce elnökét, Aziz Yildirimet.
Gyerekek, ha ez igaz, én a térdemet csapkodom a röhögéstől.

Update: Krasić nem jön a Partizanhoz, végül egy lengyel csapatnál kötött ki. Állítólag Zoran Milinković vezetőedző kijelentette, neki nem kell olyan játékos, aki már több, mint egy éve nem szerepelt élvonalbeli mérkőzésen.

***

Szintén futballhír, és szintén húzódik már egy ideje Branislav Jovanović érkezése a csapathoz. Jovanović már korábban játszott a Partizannál, pillanatnyilag az izraeli Hapoel Acre játékosa, ahol most jár le a szerződése. Állítólag sikerült tető alá hozni egy olyan megállapodást, amivel mind Jovanović, mind a Partizan vezetősége elégedett, Jovanović pedig ma este érkezik Belgrádba és holnap már részt is vesz az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálaton. Ha igazak a sajtóértesülések, a Partizan kétéves szerződést kínál a játékosnak azzal, hogy kölcsönös megelégedettség esetén további egy évvel meghosszabbíthatják.

Update: A mozzartsport.com értesülései szerint Jovanović-tyal kapcsolatban nem sikerült tető alá hozni a megállapodást. Noha úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van és már csak a formaságok vannak hátra, kiderült, hogy az izraeli klub egyáltalán nem végezte el a szükséges papírmunkát. Viszont Nikola Leković, a Lechia Gdansk balhátvédje egy évre kölcsönbe érkezett a Humska utcába. Hétfőn részt vesz az orvosi vizsgálatokon és ha minden jól megy, alá is írják a szerződést.
***

Fabricionak viszont állítólag nagyon kifelé áll a szekere rúdja. Állítólag se a Partizan nincs vele megelégedve, se ő a Partizannal, így nagy valószínűséggel kölcsönös megegyezéssel felbontják a brazil játékos szerződését, aki ezek után mehet vissza a hazájába Isten hírével. Állítólag az egész csakis és kizárólag attól függ, hogy találnak-e valakit a helyére.

Khm, ott van Lazar Ćirković, khm, mi a francnak kell ide bárki? Ne szórakozzunk már.

***

Az utolsó hír kosárlabdával kapcsolatos. Mihajlo Andrić súlyos sérülést szerzett a pénteki edzésen, a lábközépcsontja tört rapityára. Duško Vujošević megerősítette, hogy a játékosnak minimum szeptember végéig pihennie kell.

***

Végezetül pedig néhány kép Lazar Markovićról, akit a Liverpool kölcsönadott egy szezonra a Fenerbahcénak. Markec tegnap este érkezett meg Isztambulba, ma vett részt a kötelező orvosi vizsgálatokon.





(képek: fenerbahce.org)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése