2017. november 10., péntek

Európa Kupa, csoportkör, 5. forduló: KK Partizan - Lokomotiv Kuban 83:93

Pusztán a történeti hűség kedvéért jegyzem le ezt a meccset. Nem akarok sok szót vesztegetni rá, még az is sok, amit idáig leírtam.
Szar meccs volt, szarok voltunk, kikaptunk, megérdemeltük. Ennyi.
Nagyon nehézkesen kezdtünk, a Lokomotiva még nálunk is álmosabban játszott, az első negyedben vezettünk. (24:21) A második negyedre nem emlékszem. Olyan botrányosan unalmas volt, hogy inkább kötögettem, különben bealudtam volna. Itt már mintha átvette volna a vezetést egy-egy időre az orosz csapat, de részleteket nem tudok, talán jobb is. Annyi rémlik, hogy nem sokkal a vége előtt technikai faultot sóztak Williams-Gossra, végül 39:42 lett a félidő. A harmadik negyed kurva idegesítő fej fej mellett haladást hozott, hol ez a csapat vezetett, hol az, mérhetetlen mennyiségű helyzetet hagytunk ki, úgy játszottunk, mint egy rakás amatőr. Messziről ordít, bazmeg, mennyire utálják már a játékosok is ezt a kurva cirkuszt. 57:63 lett a harmadik negyed vége. Lehetett tudni már itt, hogy kurva nagy blamázs lesz ebből is, hacsak nem történik valami csoda.
Nem történt.
Az utolsó negyedben a Lokomotiva rájött, hogy ezt a meccset akár meg is nyerhetik. Felpörögtek és elkezdtek játszani. Na, azért nem kell valami NBA-színvonalra gondolni, csak egy egészen kicsit felélénkült az iram. 2 és fél perccel a vége előtt Samuels kipontozódott, alig 1 perccel a vége előtt megvolt a 10 pontos különbség (79:89), a két amerikainál elszakadt a cérna, idegeskedtek, ordítoztak, a bírók meg az összes ilyet befújták büntetőnek. (83:93)
Ennyi, menjetek aludni.

KK Partizan: Miller (17), Williams-Goss (18), Tadić, Aranitović, Jovanović, Marinković (13), Tomić, Pecarski (5), Andrić (3), Samuels (17), Šalić (5)

Lokomotiv Kuban: Collins (6), Antipov (10), Ragland (23), Baburin, Lacey (13), Ivlev (2), Ilnitskiy, Khvostov, Elegar, Kulagin (17), Qvale (12), Broekhoff (10)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése