2016. január 31., vasárnap

Radnički - VK Partizan 7:7 (Triglav Liga, 12. forduló)

Kemény, durva meccset játszott a két csapat Kragujevacon, a statisztikákból ítélve egészen biztosan. Nagyon sokat elárul, hogy a kiállítások aránya 10:9 volt, sőt, a Radnički egyik játékosa, Manić még valamikor a harmadik negyed vége előtt kipontozódott (a harmadik negyedben néztem meg először a mérkőzés live score oldalát, akkor már Manić neve mellett ott volt a piros 3-as).
Az első negyedben még minden simának tűnhetett. 2:4-re vezettünk, hézag egy szál se, valószínűleg itt még mindenki úgy gondolta, hogy fél kézzel lenyomjuk a tabella utolsó előtti helyén lévő kragujevaciakat. Aztán a fene tudja, mit rágcsáltak a második negyed előtti szünetben, mert totál megizmosodva térhettek vissza (vagy mi csináltunk rengeteg hibát - vagy mindkettő...). Bevágtak három gólt, nekünk csak egyre telt, így kiegyenlítettek. 5:5-tel mentünk félidőre.
A második félidőre már csak a pankráció maradt. A harmadik és a negyedik negyedben is csak egy-egy gólt tudott lőni mindkét csapat és leginkább a kiállítások számát gyarapították.
A mérkőzés hőse Mateja Asanović lett 2 góllal. A többiek csak 1-1 gólt lőttek, név szerint: Gilen, Tigkas, Gogov, Tanasković és Stojanović.

Tabella később lesz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése