2015. április 23., csütörtök

Hírek

Került még egy új szponzor a futballcsapatnak. Ezúttal a Ktitor nevű, irodabútorokkal foglalkozó cég vállalta, hogy egy éven keresztül támogatja a csapatot.

(kép: Facebook/Fudbalski klub Partizan)

Eszembe jutott az, hogy az ilyen alkalmakra kellene egy olyan tapsgép, mint a tévés szitkomoknál, hogy a megfelelő pillanatban tapsot, esetleg röhögést lehetne az egyes események alá keverni. 

***

Elbúcsúzott a kosárlabdacsapattól Josh Akognon. Az irányító eleve csak az idény végéig jött a csapathoz, ahogy ő fogalmazott, segíteni akar a Partizannak visszakerülni az Euroligába. Az Euroliga-szereplés nem jött össze, Joshnak viszont összejött egy kiadós vállsérülés, így a hivatalos közlemény szerint a felek közös megegyezéssel felbontották a szerződést.
- Nagyon szomorú vagyok, hogy úgy kell elhagynom Belgrádot, hogy nem sikerült megnyerni az ABA Ligát és az Euroligába se tudott bejutni a csapat - nyilatkozta Josh. - A vállsérülésem is egyre rosszabbodik.
- A Partizannak van a világon a legjobb szurkolótábora - tette hozzá. - Ilyesmiben még soha sehol nem részesültem. Minden jót kívánok nekik, egészséget és sikereket, bármibe is fogjanak bele!
A csapatról, az edzőkről, a játékostársairól ezeket mondta: - Ők mindig a családom lesznek. Nagyon szeretlek titeket és köszönöm, hogy a Partizan-család tagja lehettem. Még egyszer nagyon sajnálom, hogy nem tudtam 100 %-osan a rendelkezésetekre állni.
Belgrád egy gyönyörű város, ahol nagyon nagy szeretettel fogadtak. Ezt soha nem fogom elfelejteni. Mindig követni foglak titeket és sok sikert kívánok nektek!

Köszönjük mi is, Josh, köszönjük, hogy itt voltál, hogy a testi épségedet is kockára tetted, hogy segíts a klubnak. Remélem, hogy valamikor azért még visszatérsz a Partizanhoz. Vigyázz magadra, gyógyulj meg, sok sikert és minden jót!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése