2016. július 6., szerda

A Živković-saga - befejező rész

Bombaként robbant

állítom, sokkal nagyobb bomba volt, mint amit mindenki kedvenc (BRUHAHAHAHAHAHAHA) sportigazgatója, Ivica Iliev bejelentett minden egyes istenverte új játékosigazolásnál

hogy Andrija Živković a napokban leszerződött az SL Benfica csapatához, méghozzá 2021-ig.
Bár szerintem ezt borítékolni lehetett. Azok után, amiket ennek a kölyöknek át kellett élnie a tél folyamán, én azon csodálkoztam volna, ha marad a Humska utcában. Jobban mondva a Teleoptiknál, ahová a teljes tavaszi szezonra száműzte őt a Partizan vezetősége.
Azt is sejteni lehetett, hogy Živković szépen kivárja, amíg lejár a szerződése a Partizannal - ez meg is történt június 30-án -, majd egyből össze is csomagolja a bőröndjét és már utazik is a legközelebbi nagycsapathoz, és fanfárok hangjaitól kísérve úgy leigazol több évre, ahogy kell.

Őszintén? Maximálisan meg tudom őt érteni. Mi több, én is így csináltam volna a helyében. Azok után, hogy meghurcolták, bemocskolták, fenyegették és valótlanságokat állítottak róla, azok után én sem lettem volna hajlandó egy percig sem együttműködni ezzel a tolvaj disznó bandával. 

Ráadásul, miután Živković szerződése lejárt, a Benficának egy fityinget nem kellett fizetni a Transfermarkt szerint 6 és fél millió euró értékű középpályásért. Bár egyesek azt pletykálják, hogy 4 millió (mások szerint 5 millió) euró aláíráspénzt perkált le érte a portugál csapat, ebből a Humska utcába egy cent nem fog eljutni, az biztos.
Úgyhogy kedves mindenki ott a vezetőségben, Ilievtől a zsírdisznó Vazurán át a korrupt Vuletićig, ezt most rohadtul beszoptátok. Elherdáltatok egy szikrázóan tehetséges fiatal játékost, akinek ráadásul a szíve-lelke a Partizané volt. Elherdáltátok, mert kurva nagy volt az arcotok és azt hittétek, hogy nektek mindent szabad. Meg is érdemlitek.

Žile,
Neked csak azt kívánom, hogy legyél NAGYON sikeres a Benficánál. Hódítsd meg a szurkolók szívét, cselezz, játssz, lőj gólokat, mutasd meg nekik, hogy mekkora tehetség vagy. És fejlődj minél többet, hozd ki magadból a legjobbat. Legyél világklasszis. Emlegessenek Téged egy napon Alessandro Del Pieróval, Eric Cantonával, Paolo Maldinivel, Marco Van Bastennel. Legyél példaképe a gyerekeknek Szerbiától Japánon át Chiléig. Megérdemled. És aztán majd gyere vissza a Partizanhoz! Miután eltakarítottuk innen ezt a szedett-vedett menedzsmentet...
Sok sikert!
PS: Add át üdvözletünket Šaponjának :)

Végezetül pár kép, amint Živkovićot a Benfica csapatorvosai vizsgálják:




(képek: Facebook/Sporting Lisboa e Benfica)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése