2016. július 22., péntek

Nyilatkozatcunami a tegnapi kiesés után (csak erős gyomrúaknak)

Katasztrofális vereség tegnap, hülyeségáradat ma. Iliev, Vazura meg az egész társaság rászabadult a mindig pletykaéhes sajtóra és fostengert zúdítottak az amúgy is dühös, elkeseredett szurkolókra.
Iliev például a Mozzartsportnak kijelentette (itt lehet olvasni az egész nyilatkozatot), hogyaszongya

A vezetőség nem felelős a vereségért. Ők megtettek minden tőlük telhetőt, hogy támogassák a csapatot. Minden téren igyekeztek megfelelni az elvárásoknak. Véleményem szerint ők vétlenek mindenben. Soha nem szóltak bele a dolgok üzleti részébe, mindig pozitív volt a hozzáállásuk és kitűnő körülményeket biztosítottak a csapatnak. Ezt így is kell. Hát, sajnos, nem volt szerencsénk.

Várjál, nincs még vége. Most jön az önfényezés.
Továbbra is vállalom a felelősséget a munkámért. A maximumot várják el tőlem, a maximumot nyújtom. [...] És ismételten mondom, nem kaptunk ki, csak épp nem jutottunk tovább.

Ja. Persze. Te sem vagy elmebeteg, csak elgurult a gyógyszered, mi?...
Ezek után a Fantasztikus Sportigazgató még azt is közölte, hogy a vezetőség továbbra is maximálisan megbízik a vezetőedzőben.
A csapatunk folyamatosan fejlődik, mind erőnlétileg, mind technikailag, mind morálisan.

Ne röhögj!...

Az elmúlt fél évben Ivan mindent elért, amit egy vezetőedző elérhet, kupát nyert, második lett a bajnokságban. Most pedig fantasztikusan felkészítette a szezonra a csapatot, a lengyelek elleni első mérkőzésen lehetett is látni ennek az eredményét.

Ja, bazmeg, de pont hogy a második meccsen kellett volna ezt látni, te kretén. Az első meccset a hajunkra kenhetjük...

Sajnos a végeredmény túszai vagyunk.

Igen bazmeg. Ez így megjelent, nyomtatásban, nyilvánosan. "Nažalost, taoci smo rezultata." Ezt mondta, bazmeg, volt hozzá pofája ezt így nyilatkozni. KURVA ANYÁD, ILIEV! TAKARODJ A PARTIZANTÓL, SOHA TÖBBÉ MÉG CSAK A KÖZELÉBE SE GYERE! Te rohadt, elmebeteg Vazura-csicska, köszönd meg, ha a szurkolók ezek után nem tépik le a fejed dühükben! (Pedig de kurvára megérdemelnéd...)

De a legszebb most jön. 
Vazura ugyanis elböfögte magát, aszongya:
Ismétlem, Európa nem prioritás.

Ezt. Így. Európa nem prioritás. Ide is rakom a screenshotot, a mondo.rs-ről szedtem, innen, ide katt.
Nesztek.

(screenshot/mondo.rs)


Erre csak egyet tudok mondani.
DÖGÖLJ MEG.

Eközben a játékosok maguk alatt vannak. Janković a meccs után kiborult, a pályán omlott össze zokogva.

Filip Kljajić, a tartalékkapus kíséri le a meccs után Marko Jankovićot
(kép: partizan.rs)

Nagyon fáj, nyilatkozta Nemanja Mihajlović, aki az egyik tragikus hőse a meccsnek a mondo.rs szerint. Szerintem jobbak voltunk mindkét meccsen, de úgy látszik, ez nem mindig elég. Tudtuk, hogy jobbak vagyunk, de ezt nem tudtuk a pályán is megmutatni.

Arany bogaram, baromi nagy tehetségnek tartalak, de a szomorú igazság az, hogy szarok voltatok. Kurvára nem voltatok jobbak. Tudod, mi lett volna, ha jobbak vagytok? GÓLOKAT LŐTTÖK, GÓLOKAT!!! Nem egyet, nem kettőt, hanem sokat! 

Most pedig irány a szuperliga, talán a Bačka Palanka meg a Napredak ellen sikerül is győzni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése