2016. július 31., vasárnap

A nap képei - irány Rio!

Jövő héten kezdődik az olimpia. Ott lesz mindenki, aki számít (meg az is, aki nem) és két hétig Rio de Janeiro körül fog forogni a világ.
Ott lesznek a Partizan sportolói is. Közülük egy csomóan most indultak el Rióba.

Ott lesznek a Partizan Evezős Klub (Veslački Klub Partizan) sportolói, Nenad Beđik és Miloš Vasić (férfi páros)

...továbbá Andrija Šljukić és Marko Marjanović (férfi kétpárevezős)

Ott lesz a Partizan Lövész Klub (Streljački Klub Partizan) sportolója, Andrea Arsović (balra - 10 m légpuska, 50 m puska 3 pozíció)

A teljes szerb férfi kosárlabdacsapat Milan Mačvannal, Bogdan Bogdanović-tyal (és valahol ott rejtőzik a képen Miroslav Raduljica szakálla is)

Ott lesz továbbá a férfi vízilabdaválogatott - a képen gondosan elrejtettük Miloš Ćukot, Filip Filipovićot, Nikola Jakšićot és Dušan Mandićot

Filip Filipović vesz búcsút a családjától indulás előtt

Dušan Mandićnak biztos szóltak, hogy vigyázzon a csomagokra, amíg elmennek egy kávéért a büfébe (mellette Dejan Savić szövetségi kapitány)

Rajtuk kívül pedig ott lesz még a Partizan Atlétika Klub (Atletski Klub Partizan) három sportolója: Milan Ristić (110 m gát), Anđelko Rističević (maraton), Vladimir Savanović (50 km gyaloglás) és Asmir Kolašinac (súlylökés). Ott lesz Ivan Stević kerékpáros, a Partizan Kerékpár Klub (Biciklistički Klub Partizan) egykori sportolója, aki egyéni országútiban indul. Ott lesz Velimir "Velja" Stjepanović úszó, a Partizan Úszó Klubtól (Plivački Klub Partizan), 100, 200 és 400 m gyorsúszásban fog indulni. És természetesen ott lesz Ana Ivanović és Nenad Zimonjić, akik a Teniski Klub Partizanban kezdték annak idején a pályafutásukat.
És mellettük nagyon szurkolunk még Viktor Troicki teniszezőnek és Milica Mandić tékvandósnak, mert ők is mindig nagyon szurkolnak a Partizannak.

SOK SIKERT!!!


(képek: Facebook/Olimpijski komitet Srbije)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése