2015. szeptember 11., péntek

A nap videója: Babović, a szívtipró

Eskü, nem én találtam ki.
A Prva TV feltöltött a Youtube-ra egy videót, amelyen a Partizan futballistái divatfotózáson vesznek részt. Nincs ebben amúgy semmi különös, milliószor volt már erre példa, hogy sportolók modellkedtek, sőt, nem egyszer volt már olyan, hogy sportolók az arcukat adták egy-egy márkához. (Pl. Neymar Jr. a Police napszemüvegeit reklámozza.)
Szóval, a Prva TV feltöltötte a Youtube-ra a videót, "Stefan Babović - Zavodnik bez premca" (Stefan Babović - A páratlan szívtipró) címmel.


A videó amúgy vicces, néha kifejezetten szórakoztató (leszámítva a trágya zenét). Van benne egy rakás remek, tehetséges futballista, akik most kipróbálták, hogy milyen öltöztetőbabának lenni, és szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat.
Meg benne van Babović.

Elnézést a szalonképtelen kérdésért, igyekszem minél finomabban megfogalmazni, de árulja már el valaki, hogy ki az a Prva TV-nél, aki, hogyismondjam, közelebbi nemi kapcsolatban van Babović-tyal? Mert nem ez az első eset, hogy a csatorna ezt a tehetségtelen botlábú senkit játékost a "szívtipró" jelzővel illeti.

Ha most nagyon demagóg akarnék lenni, azt mondanám, még szerencse, hogy a többi játékosnál elég a puszta tehetség és elkötelezettség és nincs szükségük külön jelzőkre. De most inkább ne menjünk bele ezekbe. Ami a lényeg és ami a legeslegfontosabb:

holnap, este 18:00 órától 

149. örökrangadó

Crvena Zvezda - Partizan

A mérkőzést az ArenaSport 1 élőben közvetíti. Egyelőre nincs hír arról, hogy a közszolgálati tévé vagy bármely más, nagyobb lefedettségű csatorna is közvetítene.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése