2014. szeptember 4., csütörtök

Fanyalog az UEFA a stadion graffittijei miatt (a poszt folyamatosan frissül!)

Nagyon készül kitörni a balhé a Humska utcában.
Vasárnap 20:45-től a Partizan Stadion ad otthont a Szerbia-Franciaország barátságos focimeccsnek. Ez ügyben tegnap Belgrádban jártak olasz UEFA-delegáltak, hogy szemrevételezzék a stadiont. Meglátták a stadion falát borító graffittiket, amiket mind a szurkolók festettek fel az évek során. Például ilyeneket, mint ez, az 1966-os Heysel-beli BEK-döntő emlékére:

(kép: juznifront.com)

Konkrétumról nem esett szó sehol sem, hogy mi volt a baja az UEFA-delegáltaknak a graffittivel. Viszont utasították a Szerb Labdarúgó Szövetséget, hogy a stadion faláról el kell távolítani az összes ilyet és punktum.
Egyelőre sem a Partizan, sem a szövetség részéről nem érkezett semmilyen hivatalos megerősítés vagy cáfolat. A Sírásók pedig közölték: ezt nem hagyják annyiban, és ha kell, a testükkel fogják megvédeni a graffittiket, élőláncot alkotva a stadion körül.

Drága, aranyos UEFA-delegáltak, és az összes gyáva seggnyaló,
EGYETLENEGY rohadt logikus magyarázatot adjatok arra, hogy mi a bajotok ezekkel a graffittikkel. Idézzetek minimum EGY szabályt, ami tiltja ezeket. EGYETLENEGYET. 
Addig pedig lesztek szívesek lapítva kussolni és inkább a Neftchi-Partizan mérkőzés szabálytalanságaival foglalkozni.

Amint bármivel kapcsolatban lesz változás, új hír, a poszt azonnal frissül.

Update:
A juznifront.com szerint a Szerb Labdarúgó Szövetség és a Partizan elnöksége végül elállt attól, hogy a stadion falán lévő graffittiket lemázolja fehér festékkel. Minden marad a régiben. A stadionnál megjelent egy maroknyi szurkolócsoport, de végül nem volt szükség a közbeavatkozásukra.

HALLELUJA.
Azért az UEFA legalább valami magyarázatot dobhatna. Vagy ha nem ők, akkor a szövetség. Vagy bárki, aki illetékes.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése