2014. szeptember 3., szerda

Hírek innen-onnan

Bővült a Partizan kosárlabdacsapata. Az új szerzemény a 19 éves görög Ioannis Kouzeloglou. Az ifjú erőcsatár kifejtette: elsősorban Duško Vujošević miatt igazolt Belgrádba.
- Duško Vujošević az egyik legjobb edző Európában, elsősorban emiatt jöttem ide - nyilatkozta. - Nagyon örülök, hogy itt lehetek, a Partizan egy nagyon komoly tradíciókkal rendelkező csapat. Nagyon keményen fogok edzeni és a legjobbat akarom nyújtani.
Kouzeloglou a 7-es mezszámot kapta.

(kép: kkpartizan.rs)

Dobrodošao!

***

A Trajković-saga még mindig nem ért véget. A védőt ugyan már kivágták a Humska utcából, hogy csak úgy porzott, de a szerződése formailag még mindig érvényes. A helyzet ugyanis az, hogy a hátvéd váltig állítja, hogy a Partizan neki még tartozik egy kalap kifizetetlen pénzzel, emiatt nem hajlandó belemenni a szerződés felbontásába. A csapat álláspontja viszont az, hogy Trajković Ludogorec elleni piros lapja miatt súlyos összegeket kellett befizetni az UEFA kasszájába, emiatt meggyőződésük, hogy ezek után egy dinár kötelezettségük sincs a hátvéd felé.

Ez még el fog tartani egy darabig...

***

Európa-bajnok lett a szerb férfi junior vízilabdacsapat! A keretben összesen 8 Partizan-játékos szerepelt (Nikola Radulović, Marko Manojlović, Gavril Subotić, Draško Gogov, Ognjen Stojanović, Mateja Asanović, Nikola Jakšić és Mihajlo Repanović).
A döntőben a magyar csapatot győzték le 7:6-ra.

(kép: hotsport.rs)

SVAKA ČAST, MOMCI!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése