2014. szeptember 17., szerda

Beharangozó: FK Partizan - Tottenham Hotspur UEFA Európa Liga mérkőzés holnap

Eljött hát a nagy nap.
Holnap a Partizan az angol Tottenham Hotspur csapatát fogadja a Humska utcában.
Európa Liga.
A Partizan az európai csapatok között.

Áh, de jólesik ezt így.

- Mindenki tud mindent a Tottenhamről, nem is akarok túl sok szót vesztegetni - kezdte a sajtótájékoztatót Marko Nikolić. - Ez lesz az első mérkőzésünk a csoportban, emiatt ez lesz egyúttal a legerősebb is. Azonban bízom a csapatban, bízom a fiatalokban, hogy képesek felnőni a feladathoz. Ígérni nem ígérek semmit, csupán azt, hogy minden mérkőzésre úgy megyünk ki, hogy nyerni akarunk.
Jó hír, hogy Vladimir Volkov felépült a sérüléséből és holnap minden valószínűség szerint pályára is lép. Rossz hír viszont, hogy Petar Škuletićet a Neftchi Baku ellen összeszedett piros lapja miatt két mérkőzésre elmeszelte az UEFA. Állítólag Stanković is sérüléssel bajlódik, nem lehet tudni, hogy holnap játszhat-e. Nemanja Kojić pedig egyre jobban van, bár egyelőre még biztosan nem játszhat.

A meccs holnap 19 órakor kezdődik, a közvetítésnél viszont oda kell figyelni (főleg a magamfajtáknak, aki stream-ről követik az egészet), ugyanis a helyzet az, hogy az első félidőt az RTS 2 közvetíti, majd félidőben váltás és a folytatás az RTS 1-en lesz. Minden streamvadász készüljön fel arra, hogy félidőben új linket kell találni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése