2014. július 7., hétfő

FK Partizan - Rubin Kazany (orosz) 0:0 (barátságos)

Ha még senkinek sem forrt fel a maradék agyvize (vagy olvadt le a CPU-ja) ebben a döglesztő melegben, akkor itt a tegnapi edzőmeccs beszámolója. Egy fikarcnyi gól sem esett. A Kazany kezdett jobban, már a legelején megeresztettek egy lövést, aztán valamikor a 16. perc környékén jött az első komolyabb próbálkozás Drinčićtől. Nem sokkal később Brašanac lőtt rá egy Pantić-Lazović akció után, fölé. Utána jött egy jó 10 perces masszív Kazany-fölény (Lukačnak köszönhetően nem manifesztálódott egyetlen gólban sem, pedig).
Aztán a 43. percben a labda bevágódott a kukoricásba.
Eskü. A Partizan-játékosok úgy gázoltak be utána. Tiszta Falurádió-fíling volt.
A végén még volt egy kis mocorgás a Kazany kapuja előtt. Kuzmin ordas hibáját kihasználta Drinčić, Škuletićnek tálalta a labdát, a csatár bólintott, és ha nincs a gólvonal előtt 1 méterrel egy védő, akkor most 1:0 lett volna az eredmény.

Ja, és ha az öreganyámnak áramszedője lett volna, ő lett volna a trolibusz. 
Nyehehehehe.

A folytatásban az 56. percben a fehérorosz Szergej Kiszljak akart volna beköszönni, Lukač hárított. Három perccel később a Partizan indult meg, Lazović indult meg és passzolta Grbić felé, akitől Brašanachoz került, de az oroszok kapusa védett.
Aztán Drinčić lőtt fölé... Aztán Kiszljak egyenesen Lukač ölébe... Aztán Škuletić hemperedett egyet az orosz 16-oson belül, de a bíró nem ítélt 11-est. A 77. percben Drinčić bődületes szabadrúgását védte Nyesztyerenko kapus. A labda Brašanac elé pattant, a középpályás rálőtte, de ez is mellément.

FK Partizan: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Petrović, Drinčić, Brašanac, Pantić, Grbić (Ninković, 76.), Škuletić, Lazović (Luka, 76.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése