2014. július 3., csütörtök

Bertans elhagyja a Partizant

Elválnak Davis Bertans és a KK Partizan útjai. A tényt a játékos ügynöke jelentette be Twitteren, felzúdulást keltve a szurkolók között.



Vagyis Davis Bertans felfüggesztette a szerződését a Partizannal, szabadon igazolható.
Annyit lehetett korábban is tudni, hogy Bertans körül nagyon szimatolt a Galatasaray, de a dolog végül azért nem jött össze, mert a Partizan kevesellte a lett játékosért felajánlott 200 000 eurót. Hogy mi lehet a mostani hirtelen váltás mögött, csak találgatni lehet. Bertans még nem nyilatkozott, Duško Vujošević is csak szűkszavúan kommentált:
- Részletek nincsenek, bár nem tudom, miért okozott ez meglepetést bárkinek is. A gyerekek előbb-utóbb kirepülnek a fészekből. Van, amelyik hálás, van, amelyik hálátlan. Van, akit úgy hívnak, hogy Lauvergne, van, akit meg úgy, hogy Bertans.

Ja, és még az is ide tartozik, hogy Bogdanović sorsa továbbra is kérdéses. Az NBA-s Phoenix ugyan draftolta, de egyelőre bizonytalan, hogy a következő szezont odaát, avagy Belgrádban, esetleg valahol máshol kezdi (egyes híresztelések szerint körülötte is megjelent néhány török érdeklődő).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése