2014. július 8., kedd

FK Partizan - Dravinja (szlovén) 3:0

Már negyedóra után 2:0 volt az állás.
A harmadik percben Fofana köszönt be a szlovéneknek, miután Bogosavac egyenesen elé rúgta a labdát, az elefántcsontparti játékosnak már csak rá kellett bólintania. Aztán a 14. percben Luka fogta magát és besétált a kapuba a labdával. A kettő között a szlovén csapat becsülettel próbálkozott, sikertelenül.
Luka a gólja után szinte azonnal kiugrasztotta Ninkovićot, aki aztán a kapusba lőtt. A lepattanó labdára lecsapott Fofana, de mellément.
Később leszakadt az ég, óriási felhőszakadás zúdult a pályára.

(kép: partizan.rs)

 A szlovén játékvezető továbbot intett - közben mindenki kétségbeesetten keresett valami menedéket, a játékosok viszont becsülettel állták a sarat.

Szó szerint.

A Partizan támadott, a 40. percben Saša Marković tört át (úszott?...) a szlovén védelmen és passzolt Fofanához, de a csatár mellélőtt. Aztán Fofanának volt még egy helyzete a félidő letelte előtt, Lukától kapott egy passzt, az ötösről rálőtt, de a kapus kivédte.
A második félidőben, az 53. percben érdekes jelenet játszódott le. A Partizan sorban vagy 5 szöglethez jutott. Először Gulan, majd Šaponjić, aztán Luka, végül Fofana fejelte a labdát a kapu fölé.
Az 57. percben Bogosavac vágott át ismét a szlovén védelmen, de a labda a változatosság kedvéért ismét szögletre ment. Kicsit később Pauljevićet kellett ápolni, két percig állt a játék.
Aztán a 62. percben Luka iramodott meg ismét, egy lehetetlen szögből rálőtt, az egyik szlovén védő pedig besodorta a hálóba a labdát saját magával együtt.
A 77. percben megpróbálkozott az ellenfél, Hrebernik lőtt rá 10 méterről, Živković bravúrral védett.
A Partizan a továbbiakban uralta a mérkőzést, bár helyzet már csak a mérkőzés legvégén adódott, igaz, akkor kettő is. Először Bogosavac indította remekül Šaponjićot, de egy védő közbevetődött, aztán Luka lövése csattant a kapufán.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése