2014. július 29., kedd

Beharangozó - Ludogorec (bolgár) - FK Partizan Bajnokok Ligája-selejtező 3. forduló holnap

A srácok már megérkeztek Bulgáriába, holnap este 8-tól pedig revansot vesznek a tavalyi selejtezőért a Ludogorec Razgrad csapatán.
Ami tuti: összesen 18 játékos utazott el, köztük van az ifjúsági Európa-bajnokságról hazarendelt Andrija Živković. A keretben ott van a két kapus, Živko Živković és Milan Lukač, a védők közül Miroslav Vulićević, az új fiú Branko Ilić, Branislav Trajković, Vojislav Stanković, Vladimir Volkov és Nikola Gulan, a középpályás választék Darko Brašanac, Nikola Drinčić, Saša Ilić, Saša Marković, Petar Grbić, Andrija Živković, Nikola Ninković és Predrag Luka, a két csatár pedig Danko Lazović és Petar Škuletić.

Valamiért megint kimaradt Fofana. Jó lenne ha valaki - bárki - egyszer elárulná, akár ide, kommentbe is, hogy miért hagyja ki folyton Marko Nikolić ezt a szikrázóan tehetséges elefántcsontparti gyereket.
Ja, a másik meg az, hogy miért, miért, MIÉRT kell mindenhová magával cipelnie a csapatnak ezt a Biljana Obradović nevű szörnyeteget? Ki ez a nő, kinek a kicsodája és kinek térdelt le, hogy megkaphassa ezt a pozíciót? Kit kell fölrobbantani, kirúgni, eltiltani, amiért ezt a spinét alkalmazta? Valaki mondjon nekem egy, EGYETLENEGY ésszerű és logikus indokot.

Van videó is, még a Nikola Tesla reptéren készült a srácokkal.


 A mérkőzést az RTS 1 élőben közvetíti.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése