2017. október 27., péntek

Elmaradt mérkőzés a 9. fordulóból: Zemun - FK Partizan 1:3

Valamikor valamiért elmaradt ez a meccs és most játszották le. De már meg nem mondom, hogy miért maradt el, azt viszont igen, hogy jobb lett volna le se játszani, akkora szar volt.

Leszarom, hogy nyertünk. Ekkora fos játékkal ez egy vereség.

Pankráció az volt, futball nem. Tawamba egyre jobban emlékeztet Bozsinovra, már-már művészi szintre emelte a labda ötösről való fölélövését. A többiek se vitték túlzásba… A 25. percben megszereztük a vezetést, Mitrović (na nem a Mitrogol, hanem a Milan) befejelt egy előreívelt labdát. (0:1) A gól után lelassult az iram, a Zemunnak nem nagyon volt mit felmutatnia, a Partizan pedig szokás szerint nem törte össze magát. Azért Tawamba még kihagyott egy újabb ajtó-ablak helyzetet.

Tisztára mint az előző szezonban. Ott is eljutottunk a “fogalmatlan fasz” egészen elképesztő dimenzióiig. Átlagszurkoló eret akart vágni. Mondjuk ott a téli szünetben Marko Nikolić összevakarta a csapatot. Erre most minimális az esély.

Aztán jött a félidő vége és a váratlan fordulat. Mitrović gólt lőtt.
A bibi az volt, hogy most a saját kapunkba. (1:1)

Még egy és mesterhármas.

A második félidő maga volt a letargia. Lófasz nem történt. A labda nálunk volt, de semmit nem tudtunk vele kezdeni. A Zemunnak volt két veszélyesebb megmozdulása, de az is csak arra volt jó, hogy lehessen látni, ellenfél is van a pályán. Szar meccs volt, szarul játszottunk, eskü, a döntetlen jobban visszaadta volna ennek a fostalicska meccsnek a színvonalát. Főleg, hogy Tawamba bazmeg kihagyta az Év Helyzetét a 73. percben, egy mérnöki pontossággal érkező beívelést fejelt fölé az ötösről. A második gólt végül Ožegović szenvedte be (1:2), a 89. percben meg valaki elgáncsolta őt a 16-oson belül, már mutatott is a bíró a 11-es pontra (Penaltizan), Jevtović belőtte (1:3), aztán a játékvezető végre lefújta a picsába ezt a cirkuszt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése