2017. október 28., szombat

ABA Liga, 4. forduló: Cibona - KK Partizan 74:90

Cibona kipipálva. Örülünk, Vincent?
Elmész a kurva anyádba.

Szar meccs volt? Igen.
Fogalmatlan faszok voltunk megint? Igen.
A Cibona ha lehet, még fogalmatlanabb faszok gyülekezete? Az hát.
Megint hatszázmillió kihagyott helyzet volt? Volt az több is.
Mazochista vagyok? Nem kifejezés.

Jaj, hát majd’ elfelejtettem. Most debütált a frissen szerződtetett jamaikai csávó, a Samuels. Eskü, nem vettem észre, hogy a pályán van, csak amikor a kommentátor mondta a nevét. Vezérszurkoló szerint tisztára olyan a mozgása, mint egy medvének. Lehet, hogy ezért nem vettem észre, mert pont olyan lomha, mint a többi.

Az első negyedben 7 és fél perc elteltével 12:10 volt az állás. Ahhoz képest, hogy ezt a meccset úgy harangozták be, mint a volt Jugoszlávia két egykori nagyágyújának a rangadóját, ez édeskevés volt. Hatszor vesztettük el a labdát. A negyed végére kiegyenlítettünk, a másodikban meg elkezdődött a Cibona vesszőfutása. Nem tudom, mikor láttam utoljára kosármeccsen ennyi kihagyott helyzetet, ennyi lepattanót. Nem vicc, tényleg lehangoló volt. És ami még eddig nem volt: félidő előtt nem sokkal lenémítottam a meccset és hang nélkül néztem, annyira idegesített az ArenaSport két balfasz kommentátora. Vezettünk, de megint majdnem elaludtam. Szar meccs volt egy szar és egy még szarabb csapattal. Veličković hisztizett valamit félidő előtt

Veličković, bazmeg, vele is csak eggyel többen vagyunk, már teljesen úgy játszik, mint egy nyugdíjas. Lomha, lassú, látszik, hogy már utálja az egészet. Nem csodálom, hogy alig van parketten. Ezen a meccsen egy fia kosarat nem dobott.

33:43 volt a félidő eredménye, de egy játékost nem bírnék kiemelni, annyira jellegtelen az egész banda. A harmadik negyed a Partizanról szólt, jobban mondva arról, hogy a Cibona teljesen passzívan vergődött a parketten, mi meg azt csináltunk, amit akartunk, illetve ami a képességeinktől telt. Mintha elértük volna a 20 pontos különbséget, de erre nem vennék mérget. Az utolsó negyed meg egy kabaré volt, de ilyen kosárlabda-paródia, annak is a szarabb változata. Több, mint 5 perc után tudtunk kosarat dobni. Addig lófasz nem volt. De a Cibonáról is elmond mindent, hogy ezalatt a több, mint 5 perc alatt 51:67-ről csak 59:67-re tudtak feljönni. A végeredmény ennek fényében egyáltalán nem meglepő.

Cibona: Bilinovac, Uljarević, Young (20), Žorić (20), Ćorić, Melvin III (9), Novačič, Bošnjak (8), Rozić (12), Gospić (3), Tomas (2), Bušma

Partizan: Williams-Goss (20), Tadić, Marinković (19), Veličković, Tomić, Pecarski, Gavrilović (6), Andrić (14), Samuels (16), Čakarević (6), Stevanović (3), Šalić (6)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése