2015. június 25., csütörtök

Kosárlabda-hírek

A Partizan nem fog indulni a következő szezonban az Eurocup-viadalon. Ezt Predrag Danilović klubelnök jelentette be tegnap. Az ok: anyagi nehézségek. A csapat nem tudja vállalni a kontinensviadal költségeit.

Kösz minden illetékesnek. Megháláljuk. Eskü.

***

Dragan Milosavljević 2 évre a németországi Alba Berlin csapatához igazolt. A németek a Twitteren erősítették meg a hírt.


További négy másik játékos sorsa még bizonytalan. Jobban mondva, Milan Mačvan egészen biztosan máshol fog játszani a következő szezontól. Lejárt Milenko Tepić és Saša Pavlović szerződése is, Milutinovot pedig, ha minden igaz, draftolni fogja valamelyik NBA-s csapat (valószínűleg a Cleveland).
Tepićről semmit sem tudni. Még maga az irányító is csak a vállát vonogatta, amikor az újságírók megkérdezték. Ami viszont Pavlovićot illeti, ha igazak a pletykák, a játékos abbahagyja a profi kosárlabdát.

Kapitány,
Óriási köszönet és hála mindenért. Nem nagyon lehet szavakkal kifejezni a hálát mindazért, amit a Partizanért tettél. Testi épséged kockáztattad nem egyszer, meccseket nyertél, a hátadon vitted a csapatot. Mindig sportember módjára viselkedtél. Példaképe voltál a fiataloknak. Baromira fogsz hiányozni, de ennek így kellett lennie. Sok sikert, és mutasd meg a németeknek, hogy mi is a Partizan-szív.

Mi pedig, kedves szurkolótársak, mostantól a német kosárlabda Bundesligát is nézni fogjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése